Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Oeh la la! Jan Kooijman showt razendsnel strak getraind lichaam

Oeh la la! Jan Kooijman showt razendsnel strak getraind lichaam

Celebs
Oeh la la! Jan Kooijman showt razendsnel strak getraind lichaam

We kunnen we zeggen dat Jan Kooijman één van the best looking acteurs van Nederland is. Toch was hij eerder dit jaar niet zo tevreden met hoe hij er uitzag. Zijn spierballen en blokjesbuik waren verdwenen, omdat Jan een tijdje geen belangrijk doel had (zoals een sexy rol in een film á la Onze Jongens). Nu de knappe oud-GTST’er een hoofdrol heeft gescoord in de nieuwe romcom Verliefd op Cuba, besloot hij het roer om te gooien.

Lees ook
Dít wordt de zonnige opvolger van ‘Verliefd op Ibiza’ en ‘De Toscaanse Bruiloft’

Lekker bezig

En met succes. Op Instagram deelt Jan vandaag een rijtje foto’s van vóór dat hij zijn trainingsschema opschroefde en daarna, en wat hij in amper één maand (!) heeft klaargespeeld, is bijzonder knap.

Hello…

Op de eerste foto, gemaakt op 27 maart, is te zien dat Jan er slank, maar niet uitbundig gespierd uitziet. Op twee navolgende beelden zien we een schitterende sixpack en veel gestroomlijnder lijf. Da’s niet bepaald een straf om naar te kijken. Klik gerust een paar keer heen en weer… 😉

…handsome!

En dan hebben we het nog niet eens over Jan’s kapsel gehad. Of eigenlijk: zijn ‘verdwenen’ kapsel. De acteur heeft namelijk niet alleen lichamelijk een metamorfose ondergaan, maar zette ook de tondeuse in zijn weelderige, donkere lokken. Zijn gemillimeterde hoofd in combinatie met zijn gebruinde, gespierde lijf… Man. We zien ‘m al helemaal gaan op dat Cubaanse strand.

Deze eerste foto is van 27 maart dit jaar. Zoals de meesten van jullie weten, hou ik van sporten. Ik ben regelmatig in de gym en ik tennis graag. Maar ik trainde al een tijdje niet meer echt met een doel. En daardoor was ik fysiek niet meer zo fit als ik misschien wel wilde zijn. Toen ik half maart besloot een rol aan te nemen in de nieuwe film @verliefdopcuba zag ik dat als een mooie gelegenheid om weer een stuk fitter te worden. De rol vereist een getraind lichaam. De dames van de make-up zullen mij in Cuba onder handen nemen. Ik krijg nep-tattoos en nep-wonden. Dit allemaal, vanwege het beroep dat mijn personage uitoefent. Make-up-dames kunnen veel, maar nepspieren hebben ze niet 🤣 Dus de film werd mijn nieuwe doel om harder te trainen! Mijn herwonnen discipline en streberigheid combineerde ik met de kennis en kracht van @tom_barten , @jeffreygoosptc , @personalbodyplan en @berrydemey. Mede dankzij hen bereikte ik mijn huidige shape. Die ik eigenlijk zie als een tussenfase. Thanks guys 💪🏽 Zo tof om opnieuw te realiseren dat je met drive, discipline en de juiste ondersteuning echt veel kan bereiken. Foto 2 en 3 zijn allebei van vandaag. Op 3 weeg ik wellicht net iets minder.. Mijn haar was namelijk behoorlijk zwaar. Thanks @ingeborgvanderdoes voor de knipbeurt. En ja mensen, ook dat was een vereiste voor @verliefdopcuba

Een bericht gedeeld door Jan Kooijman (@jankooijmagram) op

Beeld: Hollandse Hoogte

Shoppen is altijd een goed idee