Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Prachtig nieuws na tragisch en plots verlies van dochtertje: Jan Dulles wordt opnieuw vader

Prachtig nieuws na tragisch en plots verlies van dochtertje: Jan Dulles wordt opnieuw vader

Prachtig nieuws na tragisch en plots verlies van dochtertje: Jan Dulles wordt opnieuw vader

Jan Dulles (46) en zijn geliefde Caroline Mol hebben een paar loodzware maanden achter de rug. Vlak voor de kerstdagen van 2020 sloeg het noodlot toe en overleed plotseling hun pas drie maanden oude dochtertje Donna, in de armen van het 3JS-lid. Slechts anderhalve maand later kreeg de Volendamse zanger opnieuw een flinke klap te verduren; in februari moest hij afscheid nemen van zijn eigen vader. Inmiddels gloort er gelukkig weer een sprankje hoop aan de horizon voor Jan en Caroline. De twee verwachten namelijk weer een kindje.

Jan Dulles wordt weer vader

Met een schattige foto maakt Jan het mooie nieuws bekend. Op het plaatje is te zien hoe Caroline een rits echofoto’s vasthoudt, terwijl zoon James (2) een kiekje van Donna voor zich houdt. “Lieve vrienden”, begint de 3JS-zanger zijn bericht. “Met een ietwat gemengd gevoel willen wij vandaag aan jullie vertellen dat we weer een baby verwachten. Na het verdriet dat wij en onze naaste familie de afgelopen maanden hebben doorgemaakt, is dit lichtpuntje.”

Emotionele decembermaand

Jan benadrukt dat dit nieuwe leven van harte welkom is. “Als alles goed gaat komt ons derde kindje tegen het eind van het jaar. Dat zal een emotionele decembermaand worden”, doelt hij op de maand waarin zijn dochter plotseling overleed. “We hopen te kunnen gaan genieten van deze zwangerschap, ondanks dat er geen uur voorbij gaat dat we niet aan Donna denken.”

De tekst gaat verder onder de foto.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jan Dulles (@dullesofficial)

Gitzwarte nachtmerrie

Zo’n drie maanden na het overlijden van Donna maakte Jan Dulles voor het eerst sinds het drama weer zijn opwachting in een televisie-optreden, waarmee hij kijkers van het Concert van Hoop diep wist te raken. Een paar dagen later schoof hij aan tafel bij Humberto Tan. In de talkshow deed hij zijn emotionele verhaal over het onmenselijke verlies van zijn baby. Hij gaf toe zijn eigen verdriet soms weg te stoppen om sterk te blijven voor zijn gezin en in het bijzonder zijn liefde Caroline, bij wie de “diepe dalen nog veel dieper zijn”. “Als zij verdrietig is, dan ga ik in de overlevingsmodus. Ik probeer dan juist niet emotioneel te raken en niet te huilen. Dat lukt me heel goed. Zo goed zelfs, dat ik me daar zorgen over maakte”, vertelde de zanger. Ook zei hij om de drie weken een psychiater te bezoeken om alles te verwerken.

Lees ook
Hartverscheurende ‘Rooijakkers over de vloer’: vrouw Jan Dulles praat voor het eerst over verlies dochter

Doodsoorzaak

Over de doodsoorzaak vertelde Jan dat Donna na haar overlijden een scheurtje in haar middenrif bleek te hebben, die bij de geboorte niet ontdekt was. Naarmate zij groeide, groeide ook de scheur. “Haar maag is toen door de scheur heen naar boven gekropen.” Jan vertelde dat haar maag op de plek van haar linkerlong en hart zat, en dat die allebei een andere kan op waren geduwd en ook haar luchtpijp. “Dat moet in één nacht gebeurd zijn, want ze heeft nooit iets aangegeven. Ze was een ogenschijnlijk kerngezonde baby en ze lachte alleen maar.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jan Dulles (@dullesofficial)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jan Dulles (@dullesofficial)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jan Dulles (@dullesofficial)

Bron: AD.nl | Beeld: Brunopress, Instagram