Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Waanzinnig mooie gender reveal party: Jan Dulles maakt geslacht van derde kindje bekend

Waanzinnig mooie gender reveal party: Jan Dulles maakt geslacht van derde kindje bekend

Waanzinnig mooie gender reveal party: Jan Dulles maakt geslacht van derde kindje bekend

Jan Dulles heeft een loodzwaar half jaar achter de rug, nadat hij in december zijn pasgeboren dochtertje Donna verloor en niet lang daarna zijn eigen vader. Wonderlijk genoeg kon de 3JS-zanger afgelopen maand bijzonder nieuws delen: hij en zijn vrouw Caroline is nog een derde kind gegund. In een mooie post laat hij nu weten of dat een jongetje of een meisje wordt.

Roze rook

Hóe bijzonder: zoontje James (2) en Donna krijgen een zusje. Op Instagram laat Jan dat weten bij een foto waarop hij met een soort gasfles roze rook spuit. “Het wordt een meisje…”, schrijft hij erbij. Caroline staat naast hem, met haar handen voor haar ogen. Het krijgen van weer een meisje na Donna moet enorm mooi, maar ook gigantisch dubbel voelen.

Gender reveal party

Caroline deelt dezelfde foto van het feestje waarmee ze verrast werd door haar omgeving. “Vandaag verrast door de allerliefste vriendinnen van de wereld met een gender reveal party. Ons derde kindje wordt weer een meisje”, schrijft ze. In een volgende post deelt ze een video van de werkelijk prachtig en dromerig gestylede locatie waar het feestje gehouden werd. Ook zien we het moment waarop ze het geslacht ontdekken en is te zien dat dat Caroline bijzonder emotioneel maakt.

Felicitaties

Onder de post stromen de felicitaties binnen. “Ik huil van blijdschap, lieverds”, schrijft Samantha Steenwijk. Xander de Buisonjé laat weten: “Wat ongelofelijk prachtig en gegund!” Kelly Weekers benoemt dat ook: “Wat geweldig. Is jullie zo gegund!” Ook Patty Brard, Kim Kötter, Annemarie Keizer en Nick en Kirsten Schilder feliciteren het stel.

Lichtpuntje

Iets meer dan een week geleden maakten Jan en Caroline met een schattige foto het mooie nieuws bekend. Op het plaatje is te zien hoe Caroline een rits echofoto’s vasthoudt, terwijl zoon James (2) een grote foto van Donna voor zich houdt. “Lieve vrienden, met een ietwat gemengd gevoel willen wij vandaag aan jullie vertellen dat we weer een baby verwachten. Na het verdriet dat wij en onze naaste familie de afgelopen maanden hebben doorgemaakt, is dit lichtpuntje”, viel er te lezen in het bijschrift. Jan en Caroline verwachten hun tweede dochter eind dit jaar. “Dat zal een emotionele decembermaand worden”, verwijst hij naar het verlies van Donna, wat dan een jaar geleden zal zijn. “We hopen te kunnen gaan genieten van deze zwangerschap, ondanks dat er geen uur voorbij gaat dat we niet aan Donna denken.”

Lees ook
Geëmotioneerde Jan Dulles verrast door prachtig kunstwerk van overleden dochtertje Donna: ‘Dankjewel’

Doodsoorzaak

Over de doodsoorzaak vertelde Jan eerder dat Donna na haar overlijden een scheurtje in haar middenrif bleek te hebben, die bij de geboorte niet ontdekt was. Naarmate zij groeide, groeide ook de scheur. “Haar maag is toen door de scheur heen naar boven gekropen.” Jan vertelde dat haar maag op de plek van haar linkerlong en hart zat, en dat die allebei een andere kan op waren geduwd en ook haar luchtpijp. “Dat moet in één nacht gebeurd zijn, want ze heeft nooit iets aangegeven. Ze was een ogenschijnlijk kerngezonde baby en ze lachte alleen maar.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jan Dulles (@dullesofficial)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Caroline Mol (@carolinemol1)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Caroline Mol (@carolinemol1)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jan Dulles (@dullesofficial)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jan Dulles (@dullesofficial)

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders