Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Een stap dichter bij vrijheid: Jamie Spears is niet meer Britneys conservator

Een stap dichter bij vrijheid: Jamie Spears is niet meer Britneys conservator

Een stap dichter bij vrijheid: Jamie Spears is niet meer Britneys conservator

Geweldig nieuws voor Britney Spears: haar vader Jamie Spears is niet langer haar toezichthouder. De Amerikaanse rechter zette hem na 13 jaar uit die rol en ging akkoord met een vervanger die werd aangedragen door het juridische team van de popster. 

Misbruik

In de rechtszaal hield Britneys advocaat Matthew Rosengart een vlammend pleidooi met de boodschap dat zijn cliënt geen dag langer onder het toezicht van haar vader diende te staan. Jamie Spears nam die rol in 2008 op zich nadat zijn dochter een mentale inzinking kreeg. In de afgelopen jaren zou hij misbruik hebben gemaakt van die rol: Britney had over vrijwel niets in haar eigen leven nog wat te zeggen.

Controle

Het complete curatorschap wordt pas over 45 dagen beëindigd. Brits advocaat wilde dat om inzicht te krijgen in Jamies financiële documenten en te controleren of er is gefraudeerd. Op 12 november dit jaar doet de rechter een definitieve uitspraak over het toezichthouderschap.

In shock

Britney vertelde tijdens de rechtszaak hoe ze zich financieel misbruikt voelt door haar vader. Volgens Page Six is de zangeres dolgelukkig met de uitspraak. ‘Britney barstte in tranen uit toen ze het hoorde. Ze heeft zo lang gedacht dat ze nooit onder het juk van haar vader uit zou komen en hij haar leven volledig zou blijven controleren, maar nu is het moment ineens hier. Ze is in shock en heeft er geen woorden voor, maar is ontzettend opgelucht en blij. Zo gelukkig is ze 13 jaar lang niet geweest.’

Dat ze heel gelukkig is, blijkt ook uit haar meest recente Instagrampost. ‘Ik ben in de zevende hemel’, schrijft ze vanuit de cockpit van een vliegtuigje.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Britney Spears (@britneyspears)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen
en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: ANP