Je bent hier: Home > Celebs > James Corden reageert hilarisch op het onthulde Carpool Karaoke-geheim

James Corden reageert hilarisch op het onthulde Carpool Karaoke-geheim

Celebs
James Corden reageert hilarisch op het onthulde Carpool Karaoke-geheim

Vorige week deden fans van Carpool Karaoke de schokkende ontdekking dat James Corden níet echt celebrities naar zijn werk rijdt. Dat doet de vrachtwagen die de auto van Corden voorttrekt. Het filmpje waarin het ‘schandaal’ te zien is, werd direct massaal op social media gedeeld. De koning van karaoke reageert nu briljant op alle commotie.

Fans lieten na het schandaal, vaak met een flinke dosis spot, weten hevig teleurgesteld te zijn. Altijd heb ik respect gehad voor James Corden omdat hij zich tegelijkertijd kon concentreren op autorijden en zingen: maar nu voel ik me verraden”, reageert iemand. Een ander zegt: “Mijn hele leven is een leugen.” Corden’s reactie kon natuurlijk niet uitblijven, en eerlijk is eerlijk, dat doet hij weer fantastisch.

Lees ook: Lachen én huilen met Michael Bublé in een nieuwe Carpool Karaoke

Vaker wel dan niet

‘Ik heb iets gedaan waar mensen bozer over zijn dan katten’ trapt de presentator af. Dan stelt hij in 95 procent van de gevallen echt het leven van de beroemdheden die bij hem in de auto stappen op het spel te zetten. Alleen als er iets in de auto gebeurt waarbij het niet veilig is rijd hij niet zelf. Denk aan een dansje of het verwisselen van outfit – of gewoon als hij dronken is, voegt Corden met een knipoog toe. En tot slot de klapper -want duh we hadden dit zelf natuurlijk ook al kunnen bedenken- zegt Corden: ‘En ik hoef helemaal niet naar mijn werk te rijden, he? Ik bén al aan het werk’. Bekijk hieronder het filmpje.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Still 

Shoppen is altijd een goed idee