Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Jaimie Vaes openhartig over turbulent jaar: ‘Het leek alsof alles instortte’

Jaimie Vaes openhartig over turbulent jaar: ‘Het leek alsof alles instortte’

Jaimie Vaes openhartig over turbulent jaar: ‘Het leek alsof alles instortte’

Het afgelopen jaar was alles behalve makkelijk voor Jaimie Vaes (32). Door het Ibiza-incident in mei stonden zij en haar verloofde verloofde Lil Kleine (27) maandenlang in de schijnwerpers. De influencer werd overladen door reacties op het incident. In een openhartig interview met Cosmopolitan vertelt ze dat dit veel impact op haar heeft gehad.

In veel verschillende opzichten was 2021 een heftig jaar voor Jaimie: ”Vooral op persoonlijk gebied was het natuurlijk best een heftig jaar. Het leek alsof alles instortte, en ik had te dealen met veel meningen van anderen over mij. Vooral negatieve meningen: dat hoort er blijkbaar bij.”

Jaimie is ervan overtuigd dat het voorval ook veel ook positieve effecten op haar heeft gehad. ”Op dit moment kan ik nog niet terugkijken en benoemen waar het dan precies goed voor was, maar het heeft me wel wakker geschud. Gelukkig had ik de mensen die mij het meest dierbaar zijn om me heen, en hielpen zij me mijn schouders eronder te zetten.”

Ondanks alle negativiteit denkt de brunette niet harder te zijn geworden, wel wil ze voortaan dingen anders aanpakken. ”Het zorgt er wel voor dat ik misschien wat minder van mezelf laat zien. Los van afgelopen jaar zeiden vrienden eigenlijk altijd al tegen me dat ik me soms veel te makkelijk openstelde. Soms ga je daarmee op je bek en inmiddels zijn de consequenties ook groter.”

De influencer wil zichzelf, maar ook haar familie en natuurlijk haar zoontje Lìo in bescherming nemen. ”Ik heb nu een kind dat ik wil beschermen. Dus de écht persoonlijke dingen deel ik alleen met mensen die dicht bij me staan.” Jaimie Vaes krijgt ondanks het turbulente jaar niet slecht terug op 2021. ”Als ik terugkijk op het afgelopen jaar zijn er zeker tranen geweest, maar gelukkig ook genoeg momenten met een lach”, vertelt ze.

Lees ook
Had Marco Borsato een affaire met een fan? Nathalie reageert zelf op de geruchten

Gelukkig ziet Jaimies leven er nu weer een stuk rooskleuriger uit en kijkt ze positief naar de toekomst. ”Ik hoop volgend jaar op veel meer positiviteit en vrijheid. Ik hoop dat we allemaal weer onze plek zullen weten te vinden, al is dat maar met kleine stapjes.” Ze vervolgt: ”En als ik voor mij persoonlijk mag dromen, dan droom ik er vooral van dat ik weer een fijn thuis heb voor en met mijn gezin. En dat ik daar ook weer volop van kan genieten!”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Brunopress