Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Jaimie Vaes over trouwplannen met Lil Kleine: ‘Het kan nu alle kanten op’

Jaimie Vaes over trouwplannen met Lil Kleine: ‘Het kan nu alle kanten op’

Jaimie Vaes over trouwplannen met Lil Kleine: ‘Het kan nu alle kanten op’

Een huwelijk tussen influencer Jaimie Vaes en rapper Lil Kleine is volgens Jaimie nog niet uitgesloten. De twee lasten eind juni een relatiepauze in nadat Lil Kleine op Ibiza gewelddadig zou zijn geweest tegenover Jaimie en sindsdien hebben ze afstand van elkaar genomen.

Jaimie Vaes trouwplannen

“Het uitstel van het huwelijk heeft echt niks te maken met wat zich hier nu afspeelt, in mijn relatie en in mijn leven op dit moment”, zegt Jaimie in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van haar realitysoap Jaimie: In The Vaes Lane. De uitspraak zou ze begin juni hebben gedaan, vlak na het incident op Ibiza eind mei. “Ik zeg ook helemaal niet dat wij nooit meer gaan trouwen. Ik weet alleen niet op dit moment hoe het allemaal gaat verlopen. Het kan nu alle kanten op.”

Bewogen periode

De tweede reeks van de serie, die vanaf donderdag te zien is op Discovery+, zou aanvankelijk toewerken naar het huwelijk van Jaimie en Lil Kleine. Zij zouden elkaar op Ibiza eeuwige trouw beloven. In de realityserie wordt nu teruggeblikt op de bewogen periode die Jaimie vanaf eind mei meemaakte. Ook is te zien hoe ze samen met haar zoontje Lío de zomer doorbrengt vanaf haar tijdelijke nieuwe woning op Ibiza. De rapper is dan ook niet te zien in de serie.

Lees ook
Bruiloft Jaimie Vaes en Lil Kleine definitief afgeblazen? ‘Ze is behoorlijk aan het denken gezet’

Rust pakken

“Ik denk dat het gewoon heel goed is dat we eventjes helemaal niet in elkaars aura zitten zodat ik even mijn rust kan pakken, ook voor hem”, vertelde ze in de trailer, die twee weken geleden werd gedeeld. “Mijn focuspunt is nu gewoon ikzelf. Gewoon gelukkig worden, gelukkig zijn, lekker in mijn vel zitten. Dat is waar ik nu naar uitkijk.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief. 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ?????? ?????? ???? (@jaimievaes)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ?????? ?????? ???? (@jaimievaes)

Bron: Story | Beeld: Brunopress, Instagram