Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Jaimie Vaes last relatiepauze in na Ibiza-drama Lil Kleine: ‘Focuspunt is nu ikzelf’

Jaimie Vaes last relatiepauze in na Ibiza-drama Lil Kleine: ‘Focuspunt is nu ikzelf’

Jaimie Vaes last relatiepauze in na Ibiza-drama Lil Kleine: ‘Focuspunt is nu ikzelf’

Sinds de inmiddels algemeen bekende Ibiza-rel ligt de relatie van Lil Kleine (26) en Jaimie Vaes (31) onder een vergrootglas. Eerder werd al bekend dat de realityster mét hun zoontje Lío maar zónder de rapper haar intrek neemt in een appartement op het Spaanse eiland en even later werd in twijfel getrokken of de twee nog wel in het huwelijksbootje zullen stappen. De opnames van de realityserie werden na het incident stilgelegd en lang was onduidelijk of en wat er in de nieuwe reeks te zien zou zijn van het Ibiza-drama. Uit de eerste trailer blijkt echter dat de rel en het vermeende misbruik wel degelijk aan bod komen in seizoen 2.

Ibiza-rel in realityshow Jaimie Vaes

In het vervolg van Jamie: In The Vaes Lane – dat vanaf 15 juli te zien is bij Discovery+ – komt het incident op Ibiza aan bod en bespreekt de brunette haar relatie voor de camera én met haar beste vriend Koen Kardashian. “Had ik verwacht dat het zo zou omslaan? Nee”, geeft Jaimie toe. “Het is ook echt het laatste wat ik had gewild. Alleen dit is wel het leven. Leuk is anders.”

Realiteit

Jaimie benadrukt in de trailer dat het helaas wel de realiteit is. “Heel Nederland heeft kunnen meegenieten van het drama dus ja, ik kan er nu niet heel veel anders van maken dan dat dit speelt.”

Poppenkast

In een gesprek met Koen horen we Jaimie zeggen dat het volgens haar heel goed is dat zij en Jorik – zoals Lil Kleine echt heet – even niet in elkaars aura zitten. “Zodat ik even mijn rust kan pakken”, aldus de realityster. “Jij beschermde eigenlijk altijd de poppenkast en kiest nu voor jezelf”, antwoordt Kardashian daarop. Voor de camera licht Jaimie dat nog even extra toe. “Mijn focuspunt is nu ikzelf. Gewoon gelukkig worden, gelukkig zijn, lekker in mijn vel zitten. Dat is waar ik nu naar uitkijk.”

Lees ook
Bruiloft Jaimie Vaes en Lil Kleine definitief afgeblazen? ‘Ze is behoorlijk aan het denken gezet’

Mishandeling

Eind mei kwam Lil Kleine onder vuur te liggen, omdat hij gewelddadig zou zijn geweest tegenover Jaimie. Volgens ingewijden verscheen de influencer bebloed en met gescheurde kleren in de lobby van het hotel op Ibiza. De rapper werd opgepakt, maar het Openbaar Ministerie op het Spaanse eiland seponeerde de zaak na twee dagen. De verloofden brachten daarna een verklaring naar buiten dat hun relatie wel eens pieken en dalen kende. Concrete antwoorden op de vraag wat er exact op Ibiza was gebeurd, gaven de twee verloofden, hun management en het platenlabel van Lil Kleine niet.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Brunopress, Instagram