Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Jaimie Vaes: ‘Als ik de tijd kon terugdraaien was ik niet naar Ibiza gegaan’

Jaimie Vaes: ‘Als ik de tijd kon terugdraaien was ik niet naar Ibiza gegaan’

Jaimie Vaes: ‘Als ik de tijd kon terugdraaien was ik niet naar Ibiza gegaan’

Jaimie Vaes heeft zich in de nieuwste aflevering van haar realityserie uitgesproken over het nare incident dat plaatsvond op Ibiza. Naar eigen zeggen had ze de reis naar het Spaanse eiland liever helemaal níet gemaakt, zo vertelt de 31-jarige brunette.

Incident op Ibiza

Jaimie Vaes vond het heftig dat er eind mei zoveel aandacht was voor het incident op Ibiza, waarbij Lil Kleine gewelddadig zou zijn geweest. Alle commotie noemt de influencer “bizar”. “Dat dit zo’n ding zou worden in de media had natuurlijk niemand verwacht. Althans, ik niet”, zegt Jaimie in de nieuwste aflevering van haar realitysoap Jaimie: In The Vaes Lane over die bewogen periode. “Dat was echt bizar en dat had ik liever niet gewild.”

Relatiepauze

Lil Kleine kwam eind mei onder vuur te liggen omdat hij gewelddadig zou zijn geweest tegenover zijn vriendin. Volgens ingewijden verscheen de influencer bebloed en met gescheurde kleren in de lobby van het hotel. De zanger werd opgepakt, maar het Openbaar Ministerie op Ibiza seponeerde de zaak na twee dagen. De verloofden brachten daarna een verklaring naar buiten dat hun relatie wel eens pieken en dalen kende. Eind juni maakten de twee bekend een relatiepauze in te lassen.

Lees ook
Huwelijk Jaimie en Lil Kleine niet uitgesteld door Ibiza-drama: dit is volgens realityster de ware reden

Niet zo’n leuke avond

Over wat er zich die avond op Ibiza precies heeft afgespeeld, houden de twee hun mond. “Het is gewoon een niet zo’n leuke avond geweest”, blikt Jaimie terug. “Als ik de tijd kon terugdraaien, was ik waarschijnlijk niet gegaan. Misschien was het dan een andere keer fout gelopen. Misschien was dit sowieso gebeurd maar dan niet die avond op die plek. Dat weet ik niet.”

Huwelijk

De tweede reeks van de serie, die te zien is op discovery+, zou aanvankelijk toewerken naar het huwelijk van Jaimie en Lil Kleine. Zij zouden elkaar op Ibiza eeuwige trouw beloven. In de realityserie wordt nu teruggeblikt op de bewogen periode die Jaimie vanaf eind mei meemaakte. Ook is te zien hoe ze samen met haar zoontje Lío de zomer doorbrengt vanaf haar tijdelijke nieuwe woning op Ibiza. In de eerste aflevering zei ze nog dat ze niet uitsluit ooit nog te gaan trouwen met de rapper.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ?????? ?????? ???? (@jaimievaes)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Brunopress, Instagram