Word abonnee

Kies nรบ voor een abonnement met korting

Abonneer nรบ met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Jaimie Vaes plaatst na vermeende mishandeling en breuk weer foto samen met Lil’ Kleine

Jaimie Vaes plaatst na vermeende mishandeling en breuk weer foto samen met Lil’ Kleine

Jaimie Vaes plaatst na vermeende mishandeling en breuk weer foto samen met Lil’ Kleine

Lange tijd hebben we niets gehoord over de relatie van Jaimie Vaes en Lil’ Kleine. Na het Ibiza-incident heeft de geruchtenmolen overuren gedraaid. Zo zou er zelfs gesproken zijn over een nieuwe liefde voor Vaes. Maar nu lijkt het er toch weer op dat de twee elkaar gevonden hebben. Jaimie plaatst op haar Instagram namelijk weer een foto samen met Jorik.

Officieel

Voor een lange tijd was het onduidelijk of het stel nog wel samen was. Maar het lijkt erop dat ze toch weer officieel samen zijn. Jaimie heeft namelijk voor het eerst weer een foto met haar verloofde Jorik op haar Instagram geplaatst.

Halloween

De brunette plaatste naar aanleiding van een leuk feestje een spannend Halloween kiekje: ‘Trick or treat ๐ŸŽƒ’, schreef ze erbij.

Tekst gaat verder onder de post.ย 

Koek en ei

Na de korte break tussen Jaimie Vaes en Lil’ Kleine blijkt alles nu toch weer koek en ei te zijn. Eerder bracht Jorik al een weekend door met zijn gezin op Ibiza. Ook liet hij onlangs aan 100%NL weten dat zijn huwelijk met Jaimie gewoon nog steeds op de planning staat. ย ‘Ik ga ook nog steeds trouwen hoor, maak je niet druk’, verklaarde hij destijds lachend tijdens het interview.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: BrunoPress