Je bent hier: Home > Celebs > Lief: Jada Borsato steunt moeder Leontine door dik en dun

Lief: Jada Borsato steunt moeder Leontine door dik en dun

Celebs
Lief: Jada Borsato steunt moeder Leontine door dik en dun

Leontine Borsato (52) en haar gezin gaan door een loodzware tijd, sinds bekend werd dat Leontine en Marco gaan scheiden. Reden genoeg voor dochter Jada Borsato (17) om haar moeder eens flink in het zonnetje te zetten. Via Instagram laat de jongste Borsato-telg op Internationale Vrouwendag aan haar volgers weten wat haar moeder voor haar betekent.

‘Gelukkige International Women’s Day voor de mooiste vrouw op aarde: mijn moeder’, schrijft Jada bij een prachtig kiekje op Instagram van de dames. Met de foto van hen samen in de tuinen van Palais-Royal in Parijs wil ze haar moeder laten weten dat ze haar de mooiste vrouw op aarde vindt.

Verwerken

Het lijkt erop dat Leontine Borsato haar breuk met Marco in alle rust aan het verwerken is. Ze is op het vliegtuig naar Thailand gestapt, blijkt uit een hele reeks vakantiefoto’s op Instagram. Op een van de foto’s zit Leontine in een tempel in Bangkok te mediteren. Na twee dagen in de Thaise hoofdstad brengt ze de rest van haar vakantie door op een van de Thaise eilanden met een vriendin.

De tekst gaat verder onder de foto’s.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

🙏🏻

Een bericht gedeeld door Leontine Borsato (@leontineborsato) op 3 Mrt 2020 om 8:54 (PST)

Plotselinge breuk

Vorige maand maakten Marco en Leontine bekend dat ze na meer dan twintig jaar huwelijk uit elkaar gaan. De zanger pakte zijn koffers en ging bij zijn moeder in Alkmaar wonen. Hoewel Marco eerder geruchten over mogelijke huwelijksproblemen nog de kop indrukte, gaf hij in oktober toe een affaire te hebben gehad met pianiste Iris Hond. In weekblad Privé deed de zanger een boekje open. “Er is inderdaad sprake van een vriendschap geweest die verder ging dan ik had voorzien. Deze situatie was echter van zeer korte duur. Leontine en ik zijn onszelf en elkaar in die tijd weliswaar soms even kwijt geweest, maar gelukkig zijn wij elkaar nooit echt verloren”, liet hij weten.

Overspel

Naar eigen zeggen was het huwelijk van de Borsato’s afgelopen najaar “sterker dan ooit”. Maar Marco zou Iris zelfs vorig jaar nog hebben gezien. Ook wordt hij beschuldigd van overspel met andere vrouwen, iets waar Leontine op een bijzonder nare manier achter zou zijn gekomen. Marco en Leontine waren sinds 1998 getrouwd. Samen hebben ze drie kinderen: zoons Luca (21) en Senna (18), en dochter Jada (17).

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Happy Birthday my love ❤️

Een bericht gedeeld door Leontine Borsato (@leontineborsato) op 21 Dec 2019 om 4:26 (PST)

 

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: Instagram

Shoppen is altijd een goed idee