Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Wat?! Italiaanse prankster verklaart waarom hij Gigi Hadid aanviel in Milaan

Wat?! Italiaanse prankster verklaart waarom hij Gigi Hadid aanviel in Milaan

Wat?! Italiaanse prankster verklaart waarom hij Gigi Hadid aanviel in Milaan

Afgelopen donderdag was het even flink schrikken voor de zusjes Gigi en Bella Hadid, want ze werden na afloop van een modeshow in Milaan op straat aangevallen door een onbekende man. De prankster, die later geïdentificeerd werd als Vitalii Sediuk, tilde Gigi enkele seconden op. Het model veranderde onmiddellijk in een soort van kung fu-expert en kon de man via een elleboogstoot afweren. Nu komt de prankster met een verklaring voor het vreemde incident.

Het filmpje ging meteen viral en het topmodel kreeg enorm veel steunbetuigingen en felicitaties voor haar snelle reactie. Hieronder kun je de aanval nog eens bekijken.

De man staat blijkbaar bekend als een grote grapjurk die Hollywoodsterren in de maling probeert te nemen. Zo waren Kim Kardashian, Leonardo DiCaprio en Will Smith eerder al het slachtoffer van een van zijn grapjes. Vitalii kwam echter snel met een antwoord voor zijn aanval en legt de schuld in de schoenen van de modewereld. ‘Hoewel ik Gigi Hadid als een mooie vrouw beschouw, vind ik niet dat zij en Kendall Jenner iets te maken hebben met haute couture,’ start hij zijn boodschap. ‘Hiermee wil ik de mode-industrie aanmoedigen om echte talenten op de catwalk en magazinecovers te zetten in plaats van schattige Instagram-meisjes. Je kunt het een soort van manifest of protest noemen. Dit is ook een wake-up call voor Anna Wintour die een gerespecteerd magazine als Vogue heeft weten om te vormen tot een roddelblad door de Kardashians en andere twijfelachtige beroemdheden op de cover te plaatsen.’

Lees ook: