Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Isa Hoes pakt coronakapsel zelf aan en dat gaat helemaal mis: ‘Wanneer mogen de kappers weer open?’

Isa Hoes pakt coronakapsel zelf aan en dat gaat helemaal mis: ‘Wanneer mogen de kappers weer open?’

Isa Hoes pakt coronakapsel zelf aan en dat gaat helemaal mis: ‘Wanneer mogen de kappers weer open?’

Al maanden kunnen we geen bezoekje brengen aan de kapper en dat geldt natuurlijk ook voor bekend Nederland. Zo groeien de lokken van André Hazes (27) en zijn zoontje flink door en dragen de twee het soms zelfs in een knotje. Ook Isa Hoes (53) kreeg een behoorlijk coronakapsel, dat ze zelf onder handen besloot te nemen. Al liet het resultaat helaas te wensen over.

Kapsel Isa Hoes

Op Instagram deelt Isa een foto van de poging om haar lokken een opfrisbeurt te geven. “Wanneer je denkt zelf je haar wel te kunnen verven…”, begint de actrice bij de foto. “Werd echt te donker, maar gelukkig is daar dan reddende engel Bart Brom [professioneel haarstylist, red.] die mij instructies en materiaal geeft om het weer wat zachter te maken.”

Huilend hart

Isa kan duidelijk niet wachten tot ze haar kapsel weer kan láten doen. “Wanneer mogen de kappers weer open?”, vraagt ze zich af. “En de sportscholen? En restaurants? De theaters, de bioscopen… dit gaat zo toch niet langer.” Ze leeft mee met alle getroffenen. “Mijn hart huilt voor iedereen die hier mee te maken heeft.”

Fans huilen mee

Volgers van Isa denken er precies zo over, zo blijkt uit de vele reacties. “Nou, inderdaad! Mis de kapper, een lekker gezellig etentje, een filmpje… kortom, dingen om naar uit te kijken en waarvan je blij wordt. En dan de restaurants, ondernemers enz die gedupeerd zijn… zo sneu”, schrijft iemand. Een ander vult aan: “Ik huil met je mee, Isa.”

Interview in Flair

Afgelopen zomer stond Isa Hoes met een groot interview in Flair. Hierin deed ze onder andere een boekje open over de liefde. Want hoe gaat het daarmee? “Daar kan ik je niks over vertellen, want ik heb niks, haha. Ik heb gewoon heel erg voor mijn kinderen gekozen. Maar nu de oudste de deur uit is en Vlinder ook steeds meer haar vleugels uitslaat, voel ik wel dat er steeds meer ruimte voor mij komt. Dus dan zou het natuurlijk ook zomaar kunnen gebeuren.”

Lees ook
Isa Hoes over een nieuwe liefde: ‘Jonge mannen hebben vaak nog zo’n lekkere levendige energie’

Kortstondige romances

Of ze na het overlijden van haar geliefde Antonie Kamerling af en toe wel een vriendje heeft gehad? “Nou, heel weinig hoor, heel weinig. Dat mag geen naam hebben”, vertelde ze in hetzelfde interview. “Ik heb een paar keer iets heel kortstondigs gehad. Een keer met een jonger iemand, die is nu een heel goede vriend geworden. Jonge mannen hebben vaak nog zo’n lekkere levendige energie en ik zie heel veel mannen van mijn leeftijd die ik heel uitgeblust vind. Wat saai lijkt me dat, denk ik dan, maar dat is natuurlijk onzin. Er zijn natuurlijk genoeg mannen, ook van mijn leeftijd, hartstikke leuk en jong van geest. Ik heb gewoon heel lang een relatie gehad en blijkbaar vind ik het ingewikkeld weer iets met iemand aan te gaan. Ik dacht dat ik iemand was die heel erg snel weer een relatie zou willen, maar nee. Ik blijk ook wel een vrije vogel die aan zijn vrijheid hecht.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Isa Hoes (@isahoes)

Beeld: Brunopress, Instagram