Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Dáárom wast Selena Gomez haar haren niet

Dáárom wast Selena Gomez haar haren niet

Dáárom wast Selena Gomez haar haren niet

Als we op één hairdo compleet jaloers zijn, dan zijn het wel de wapperende lokken van Selena Gomez. Dik, vol en stralend van gezondheid: zijn het alleen goede genen of heeft de zangeres haar eigen trucjes? Wij zochten het voor je uit!

De nummer 1-tip van Selena? Probeer je haar zo weinig mogelijk te wassen. Toegegeven: dat klinkt niet zo fris, maar het zou wel heel gezond zijn voor je haar en voor je hoofdhuid. Door af en toe een paar wasbeurten over te slaan wordt je haar vanzelf een stuk sterker.

Instagram Selena Gomez

Die wasbeurten sla je overigens niet zomaar over: dat moet je opbouwen. Door steeds iets langer te wachten voor je weer naar de shampoo grijpt (begin bijvoorbeeld met een halve dag), wordt je haar steeds minder snel vet. Wanneer het toch niet zo fris oogt, kun je eventueel wat droogshampoo gebruiken.

Selena geeft aan dat ze zelf makkelijk vier dagen zonder shampoo kan – wat natuurlijk niet betekent dat ze voor de rest niet doucht. Op dag twee en drie zou haar haar het mooiste zijn. Al geeft ze toe dat ze dat ook een beetje aan haar ouders heeft te danken: dik, volumineus haar zit namelijk in haar genen.

Lees ook:

Bron: Flair.be

Tekst: Martine Verhoeven