Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Is Victoria Beckham de ultieme moeder?

Is Victoria Beckham de ultieme moeder?

Is Victoria Beckham de ultieme moeder?

Victoria Beckham is één van de drukste vrouwen die we kennen. De voormalige Spice Girl heeft niet alleen haar eigen succesvolle kledinglijn, waarvoor ze de kleding daadwerkelijk zelf ontwerpt, ze heeft ook een eigen parfum en er zit een samenwerking aan te komen met make-up gigant Estee Lauder.

Daarnaast is de dus moeder van 4 bloedjes van kinderen, waarvan de oudste regelmatig het nieuws haalt en onlangs zelfs de cover van Vogue, de schoonmoeder van aanstormend talent Chloe Moretz en ohja – de vrouw van David Beckham.

@BrooklynBeckham shot by @terryrichardson for @luomovogue x vb #SoProud ✌🏻

A photo posted by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Wie dacht dat La Beckham met al deze bezigheden wel genoeg ballen in de lucht moet houden(en we hebben haar onberispelijke uiterlijk nota bene nog niet eens aangestipt), heeft het mis. Ze bakt verdorie haar eigen brownies!

Summer school fete!! Who knew?!?! #mummyduties #triedmybest X VB

A photo posted by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Of zo beweert ze tenminste op haar eigen Instagram. Geen enkele reden om daar over te liegen natuurlijk, die brownie points heeft ze echt niet nodig, maar wij zouden toch graag foto’s zien van het bakproces – en dan met name Victoria die tot haar ellebogen in het deeg zit terwijl er ondertussen een of ander huisdier ergens in een hoekje aan het plassen is. Of een kind aan het zeuren. Of dat haar schoonmoeder onaangekondigd voor de deur staat.. #reallife.

 

Lees ook:

Bron: Grazia UK