Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Hint Samantha ‘Barbie’ de Jong op Instagram dat ze weer zwanger is?

Hint Samantha ‘Barbie’ de Jong op Instagram dat ze weer zwanger is?

Hint Samantha ‘Barbie’ de Jong op Instagram dat ze weer zwanger is?

Samantha de Jong, beter bekend als Barbie, vormt een gelukkig stel met haar vriend Robbie. Het koppel heeft samen een tatoeage laten zetten om de liefde te vereeuwigen en maakte recent bekend dat ze samen wonen. En nu post Samantha verschillende foto’s op Instagram waaruit opgemaakt kan worden dat ze (mogelijk) zwanger is.

Instagram foto’s

Barbie postte gister meerdere foto’s op haar Instagram en dat zorgde voor veel reacties. Het stel draagt op de foto’s een kerstoutfit en ze houden samen hun handen op Samantha’s buik. Door de tekst die Samantha bij het bericht schrijft, lijkt het om weer een zwangerschapsaankondiging te gaan. Zo schrijft ze: ”Hou onwijs veel van jou en wat er op komst gaat komen.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Samantha💖 (@samantha_de_jong29)


‘Wondertje’ en ‘gezinnetje’

Naast dat Barbie laat weten hoe gelukkig ze is met haar nieuwe liefde, heeft ze het ook over een ‘wondertje’ en een ‘gezinnetje’ op Instagram. Hierdoor lijkt het alsof Samantha hint op een mogelijke vierde zwangerschap. Ze schrijft namelijk de volgende teksten onder haar berichten: ”Schatje ik hou zielsveel van jou. Samen met ons gezinnetje worden we dolgelukkig” en ”Wij gaan samen met ons wondertje een gelukkig en gezond 2022 in”. Of het nu daadwerkelijk gaat om een zwangerschap is nog niet bekend, maar alle hints wijzen daar wel naar.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Samantha💖 (@samantha_de_jong29)

Lees ook
Samantha de Jong showt nieuwe tatoeages: ‘M’n schatje zijn naam laten zetten’

Reacties uitgeschakeld

Het is opvallend dat Samantha haar reacties onder deze posts heeft uitgeschakeld. Dit doet ze misschien om negatieve reacties te voorkomen, omdat mensen vaak commentaar hebben op haar leven. Ze heeft namelijk twee kinderen met haar eerste vriend Michael van der Plas en toen ze in april door een ongeluk in coma lag, bleek ze zwanger van haar derde kind. Dat zou van haar toenmalige vriend Gerrit zijn, maar later bleek het toch een kind van Gelmore te zijn. En nu lijkt ze zwanger van haar nieuwste vriend Robbie.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: BrunoPress