Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Is dit de nieuwe vriendin van Twilight-hottie Taylor Lautner?

Is dit de nieuwe vriendin van Twilight-hottie Taylor Lautner?

Is dit de nieuwe vriendin van Twilight-hottie Taylor Lautner?

Hoewel de hunk in de Twilight-films niet echt geluk had in de liefde – lees: zijn crush trouwde met een vampier – zouden de liefdesgoden hem in het echte leven veel beter gezind zijn. De acteur die eerder al datete met Selena Gomez en Taylor Swift zou nu voor de charmes van zijn tegenspeelster Billie Lourd gevallen zijn.

Taylor Lautner en Billie Lourd spelen samen in de televisieserie Scream Queens, waarin ook actrices Emma Robertson en Leah Michelle verschijnen. Hun personages brengen niet zo heel veel tijd samen door in het verhaal, maar de twee acteurs zouden het naast de set wel heel goed kunnen vinden met elkaar. Zo plaatst het duo vaak foto’s van zichzelf op Instagram, al houden ze de lippen stijf over een eventuele relatie.

Diner in Hollywood

Taylor en Billie zouden zondagavond samen op date geweest zijn in Hollywood. Een ooggetuige spotte hen tijdens een romantisch diner en blijkbaar ging het er heel gezellig aan toe. “Hij zat erg dicht bij Billie, fluisterde dingen in haar oor en kuste haar”, zei de ooggetuige tegen E! News. “Ze bleven elkaar maar aanstaren en zij streek over zijn borst. Ze leken een echt koppel te zijn.”

We’re gonna print out a bunch of these and put them in all the frames at Target. Bet you no one notices. #breederscup

Een foto die is geplaatst door Taylor Lautner (@taylorlautner) op

#slidinintoyourdmslike #lourdandtaylor

Een video die is geplaatst door Taylor Lautner (@taylorlautner) op

Lees ook: