Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Is dit de nieuwe vriend van Roxeanne Hazes?

Is dit de nieuwe vriend van Roxeanne Hazes?

Is dit de nieuwe vriend van Roxeanne Hazes?

Vorige week maakte Roxeanne Hazes bekend dat ze een punt had gezet achter haar relatie met vastgoedmakelaar Nick van Delft. De 23-jarige zangeres en haar vriend gingen na 5 jaar uit elkaar, maar er werd geen reden gegeven voor de breuk. Volgens anonieme bronnen zou Roxeanne een nieuwe vriend op het oog hebben gehad, en nu zou ook bekend zijn wie de reden voor de breuk was. 

Roddelblad Party vermoedde vorige week al dat Roxeanne een nieuwe vlam in haar leven had, maar de geruchten werden nog niet officieel bevestigd. Het zou gaan om Erik Zwennes, een medewerker van het platenlabel Top Notch waar de zangeres bij aangesloten is. Beide partners zouden het al heel gezellig gehad hebben, maar hielden hun lippen stijf op elkaar betreffende een mogelijke relatie.

Toch een stelletje?

Hoewel geen van beide hun relatie officieel heeft bevestigd, deelde de 23-jarige zangeres dit weekend een foto van zichzelf en Erik op haar Snapchat. Op de foto poseert het stelletje naast elkaar met het onderschrift ‘Date night’. Op haar Instagram deelde ze een video waarbij ze schrijft dat ‘ze hem nog steeds aan het zoeken is’ en plaatste ze eerder al tientallen hartjes-emoji’s onder zijn foto’s. Zouden ze dan toch een stelletje zijn?

Ben je nog steeds aan het zoeken @erikzwennes ☹️

Een video die is geplaatst door Dochter Dre. 👊😎 ⠀⠀ ⠀⠀ (@roxeannehazes) op

Een slow start maar backa als een rug. Mooie avonturen hier in het Franse land 🐔✌️

Een foto die is geplaatst door Erik Zwennes (@erikzwennes) op

Lees ook: