Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Is dít de nieuwe vriend van Bridget Maasland?

Is dít de nieuwe vriend van Bridget Maasland?

Is dít de nieuwe vriend van Bridget Maasland?

Presentatrice Bridget Maasland ging langere tijd als single mom door het leven, maar lijkt door haar zojuist geplaatste Instagramfoto weer aan de man te zijn. Het kiekje is ontzettend cute en doet ons vermoeden dat de blondine smoorverliefd is. Zou het?

#boyfriend
De 41-jarige presentatrice, die bekend is van programma’s als Shownieuws en Bridget in Hollywood, plaatste op haar Instagramaccount een foto waarop een knappe man te zien is, die knuffelt met haar pup Zack. Het onderschrift van de foto luidt: Zack kan ook niet van hem afblijven! #inlove #boyfriend #tostay#neverlethimgo. Vooral de tweede hashtag lijkt de geruchten dat Bridget happy in love is te bevestigen, en dat vinden wij natuurlijk ontzettend leuk voor haar!

14 jaar jonger
De gelukkige man in kwestie is de 14 jaar jongere Fabio Bouwhuis, eigenaar van een ijssalon in Apeldoorn. Dit meldt Shownieuws. Ook hij heeft uit een eerdere relatie een zoontje. De fans van Bridget reageren heel positief op haar nieuwe vlam en kunnen zijn uiterlijk ook wel waarderen. Zo schrijft iemand: ‘Wow, what a hottie. Enjoy the love.’

Bekijk de foto van Fabio hieronder!

https://www.instagram.com/p/BKiVmhXAFXL/?taken-by=bridgetmaasland&hl=en

 

 

Bron: Grazia, Shownieuws, Instagram.

Lees ook: