Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > UPDATE Is dít de nieuwe liefde van Thijs Römer?

UPDATE Is dít de nieuwe liefde van Thijs Römer?

UPDATE Is dít de nieuwe liefde van Thijs Römer?

Acteur Thijs Römer zou opnieuw de liefde hebben gevonden en tot over zijn oren verliefd zijn. De ex van Katja Schuurman zou zijn oog hebben laten vallen op balletdanseres Igone de Jongh. Dit meldt RTL Boulevard.

Scheiding
Igone is eerste soliste van Het Nationale Ballet en werd afgelopen zaterdag benoemd tot Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw, vanwege haar indrukwekkende prestaties als ballerina. En wie daar aanwezig was? Juist. Niemand minder dan Thijs Römer! Volgens RTL zou de liefde tussen Thijs en Igone de eerste openlijke relatie van Thijs zijn, na zijn scheiding van Katja.

Dochtertje
Ook Katja is opnieuw gelukkig in de liefde. De actrice en presentatrice maakte eerder dit jaar bekend opnieuw in het huwelijksbootje te stappen. De gelukkige man is niemand minder dan chefkok Freek van Noortwijk. Thijs en Katja gingen als vrienden uit elkaar, en dragen nog altijd samen de zorg voor hun dochtertje Sammie.

UPDATE 21/12/2016
Zojuist heeft THijs zijn relatie met Igone bevestigd aan tafel bij RTL Live. De twee zijn al enkele weken samen. Hij noemt zijn verkering het hoogtepunt van 2016. Ahw!

Coppelia !!! @nationaleoperaballet coming Soon!!!! 💃🏻

A photo posted by Igone Gremillet de Jongh (@igonedejongh) on

 

Bron: RTL, Telegraaf

Lees ook: