Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Dít is de nieuwe liefde van Patricia Paay!

Dít is de nieuwe liefde van Patricia Paay!

Dít is de nieuwe liefde van Patricia Paay!

Niet lang geleden vertelde Patricia Paay dat ze tot over haar over verliefd is. Verdere details wilde ze nog niet geven, maar nu heeft de blondine naar buiten gebracht wie de gelukkige is. En het is geen onbekende!

Oude bekende
Al langere tijd werd er gespeculeerd over de nieuwe grote liefde in Patricia’s leven. Aangezien er gezegd werd dat het om een oude bekende gaat, werd er gegokt op de ex-man van Patricia: Adam Curry, met wie La Paay ook een dochter heeft. Maar niets blijkt minder waar te zijn, want haar nieuwe vlam is de 32-jarige Robbert Hinfelaar. Hij heeft twee zoons uit een eerder huwelijk.

Lucky girl
Aan Shownieuws vertelt de 67-jarige Patricia dat ze Robbert al heel lang kent. In de villa waar La Paay en Adam lang geleden woonde, kwam Robbert ook heel vaak. Zijn ouders kochten namelijk jaren terug het huis van Patricia en Adam, en wonen er nu nog. Afgelopen week maakte Patricia dan ook een ware trip down memory lane, toen ze haar nieuwe schoonouders in haar oude huis ging ontmoeten. ‘I’m a lucky girl,’ aldus Patricia over haar nieuwe liefde.

Bron: Grazia, RTL

Lees ook: