Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Max Verstappen geniet van vakantie met vriendin Kelly: zijn de twee binnenkort verloofd?

Max Verstappen geniet van vakantie met vriendin Kelly: zijn de twee binnenkort verloofd?

Max Verstappen geniet van vakantie met vriendin Kelly: zijn de twee binnenkort verloofd?

In Brazilië gaan er geruchten rond dat Max Verstappen binnenkort zijn grote liefde Kelly Piquet ten huwelijk gaat vragen. De autocoureur bezocht laatst namelijk zijn schoonvader en er werd nauwelijks gesproken over auto’s. Ook ging het verliefde stel samen met het dochtertje van Kelly op vakantie in het zonnige Miami. Een welverdiende reis na zo’n overwinning. 

Trouwen?

Toen Max begin november voor de Formule in Brazilië was, ontmoette hij voor het eerst zijn schoonvader Nelson. Volgens de Braziliaanse pers was Max daar om de hand van zijn dochter te vragen omdat er een verloving op komst zou zijn. Dat zou de reden zijn geweest dat Max hem thuis opzocht. Dit lijkt geen ongeloofwaardig gerucht. Volgers insiders is Max klaar voor een volgende stap in zijn leven. Na zijn grote overwinning tijdens het wereldkampioenschap, lijkt het een kwestie van tijd voordat Max voor zijn liefde Kelly op een knie gaat.

Lees ook
Dit wist je nog niet over Formule 1-coureur én wereldkampioen Max Verstappen

Vakantiekiekjes

Het verliefde stel en Kelly’s dochtertje Penelope waren aan het genieten in altijd zonnige Miami. Dit is te zien aan de zoete kiekjes die Kelly op haar Instagram deelt. Ze schrijft onder haar foto’s “Memories from Miami 📌 ” en deelt foto’s van het strand, vrienden, uitgaan en een filmpje van een vuurwerkshow. Ze krijgt hartverwarmende reacties van haar fans. Zo zegt een volger: “Seeing you both soo happy is the greatest ❤️ ” en “Good to see you both happy and little P is so cute!❤️ 😍 “.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door KELLY PIQUET (@kellypiquet)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: BrunoPress