Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Is Jennifer Aniston (47) zwanger?

Is Jennifer Aniston (47) zwanger?

Is Jennifer Aniston (47) zwanger?

Als het op roddels aankomt, zit Hollywood natuurlijk nooit stil en de geruchtenmolen draait weer op volle toeren voor Jennifer Aniston. Er zijn grote vermoedens dat de actrice zwanger zou zijn van haar kersverse echtgenoot Justin Theroux… 

De twee stapten tien maanden geleden in het huwelijksbootje en zijn nog steeds twee verliefde pubers. Ze kunnen niet van elkaar afblijven tijdens hun heerlijke zonvakantie. Al zullen al deze roddels de rust misschien toch een beetje verstoren.

HBO's "The Leftovers" Season 2 Premiere At The ATX Television Festival

Volgens een vriend van het koppel zouden de twee in de wolken zijn. Jen wil al heel lang een kind van Justin, hoewel het nieuws in een woelige periode kwam. Jennifers moeder stierf in mei en dat zorgde voor spanningen tussen het koppel. Met dit babynieuws zou het koppel een nieuwe weg zijn ingeslagen en sterker zijn dan ooit.

De geruchten begonnen bij een foto gemaakt op het strand. Hier lijk je een klein babybuikje te zien. Maar is deze foto niet gewoon uit een onhandige hoek gemaakt? Jennifer staat bekend om haar strakke fitnesslichaam, dus het zouden ook gewoon buikspieren kunnen zijn. Wil je de foto graag zien? Kijk dan even hier.

De woordvoerder van de Hollywoodster ontkent momenteel nog alles in geuren en kleuren. Ook vertelt Jennifer zelf nog in Allure dat ze het oneerlijk vindt hoeveel druk er op het moederschap wordt gelegd. And you are right girl!

Lees ook: