Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Is Janet Jackson zwanger van haar eerste kindje?

Is Janet Jackson zwanger van haar eerste kindje?

Is Janet Jackson zwanger van haar eerste kindje?

Janet Jackson heeft een video op YouTube gepost waarin ze aankondigt dat ze de tweede helft van haar tournee zal moeten uitstellen omdat zij en haar echtgenoot ‘hun gezin aan het plannen zijn’. Wil de 49-jarige zangeres daarmee zeggen dat ze zwanger is? We zijn niet helemaal zeker.

Janet Jackson zwanger?

In de video zien we een liggende Janet, die allereerst haar fans bedankt voor hun aanwezigheid bij de Unbreakable Tour. Enkele weken geleden annuleerde ze echter het tweede deel van diezelfde tournee, en nu legt ze uit waarom. ‘Ik wou dat jullie de eersten waren die het wisten…mijn echtgenoot en ik zijn ons gezin aan het plannen. Dus ik moet de tour uitstellen. Probeer alsjeblieft te begrijpen dat ik dit nu moet doen. Ik moet rusten van de dokter.’

Wil Janet daarmee zeggen dat ze zwanger is? Of is ze aan het proberen zwanger te geraken, misschien op een niet-natuurlijke, alternatieve manier? Mocht het zijn dat de popster en haar man Wissam Al Mana, een miljardair uit Qatar, binnen enkele maanden ouders worden, zal het nieuws wel snel bevestigd worden.

(Gif: Giphy)

Lees en bekijk ook