Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > WAT?! Is het huwelijk tussen Kim Kardashian en Kanye West voorbij?

WAT?! Is het huwelijk tussen Kim Kardashian en Kanye West voorbij?

WAT?! Is het huwelijk tussen Kim Kardashian en Kanye West voorbij?

Volgens enkele vrienden van het koppel zit een breuk er stilaan aan te komen. In een interview met The Sun zouden enkele ingewijde verteld hebben dat het huwelijk tussen Kim Kardashian en Kanye West voorbij is. Kim zou al enkele keren zonder trouwring gespot zijn en ze zou de rapper verboden hebben om op kerstavond samen met de familie feest te vieren.

Kim Kardashian vierde naar jaarlijkse gewoonte kerstavond met haar zussen en moeder in Los Angeles. Grote afwezige was Kanye West, die volgens enkele bronnen verboden werd naar het familiefeestje te komen. De rapper ging dan maar met enkele vrienden naar de bioscoop, maar besloot op het einde van de avond dan toch even te stoppen bij de schoonfamilie. “Kim wilde niet dat hij langskwam, het was voor haar de eerste avond dat ze echt even kon genieten”, zei de bron tegen The Sun. “Maar hij kwam toch laat op de avond en zat alleen maar op de bank met Scott Disick te praten.”

Huwelijk voorbij?

Kim zou volgens de bron al meerdere keren aangegeven hebben dat hun huwelijkzo goed als voorbij is‘. Afgelopen vrijdag verschenen ze echter nog samen met dochtertje North in het openbaar, maar ze zouden nauwelijks iets tegen elkaar gezegd hebben. “De spanning was voelbaar. Ze lijken allebei niet gelukkig momenteel. Het enige wat ze misschien bij elkaar houdt zijn de kinderen.” 

Naast zijn verschijning op het kerstfeestje zou de socialite ook niet te spreken zijn over Kanye’s bezoekje aan Donald Trump. De rapper vloog naar New York om de nieuwe president te ontmoeten, dit enkele uren nadat hij uit het ziekenhuis ontslagen was. “Dat was volgens Kim het ergste wat hij haar ooit heeft aangedaan”, gaat de bron verder. “Toen ze hem belde om te zeggen dat hij naar huis moest komen, weigerde hij.”

Of de twee ook degelijk uit elkaar gaan, is nog niet bekend.

Lees ook: