Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Dit is hoe Gwyneth Paltrow haar verjaardag viert

Dit is hoe Gwyneth Paltrow haar verjaardag viert

Dit is hoe Gwyneth Paltrow haar verjaardag viert

Gwyneth Paltrow staat nu niet bepaald bekend om haar low maintenance levensstijl, maar voor haar 44e verjaardag besloot de actrice de glitter en glamour even te laten voor wat het is.

De Oscar-winnende actrice postte een make-uploze selfie op Instagram, waarin ze duidelijk aan het genieten is van het zonnetje.

#nomakeup for my 44th birthday, embracing my past and future. Thank you for the instalove #goopgoesmakeupfree @goop

A photo posted by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

Gwyneth richtte in 2008 GOOP op, een website over lifestyle die origineel bestond uit een wekelijkse nieuwsbrief met dingen die je moest doen, zien, kopen en eten volgens Paltrow.

Afgelopen zomer liet de actrice weten afstand te willen nemen van het merk en het zonder haar ‘door te laten groeien’, maar vooralsnog lijkt ze nog verbonden aan de site. Onlangs lanceerde ze zelfs een kledinglabel.

Today #gooplabel was launched and a dream comes true #buynowwearnowkeepforever @goop

A photo posted by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

Eerder deze week postte Gwyneth foto’s van zichzelf en haar kinderen Moses en Apple tijdens een tripje naar IJsland, dat naar eigen zeggen al lang op haar bucketlist stond. Ze kreeg de kinderen samen met Coldplay-zanger Chris Martin, van wie ze in 2014 scheidde. Hun huwelijk werd echter pas dit jaar volledig ontbonden. Paltrow en Martin kozen voor ‘bewust ontkoppelen’, waarin de breuk niet abrupt plaatsvindt maar een relatie juist langzaam wordt afgebouwd, bijgestaan door therapeuten en experts.

copyright: goop

 

 

Lees ook:

 Bron: The Daily Mail