Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Wat is er met Jokertje van ‘Oh, oh Cherso’ gebeurd?

Wat is er met Jokertje van ‘Oh, oh Cherso’ gebeurd?

Wat is er met Jokertje van ‘Oh, oh Cherso’ gebeurd?

Het is ondertussen al 5 jaar geleden dat we ons hebben doodgelachen met de Hagenezen in ‘Oh, oh Cherso’. You love it or you hate it, maar de serie was een hit waarbij enkele figuren aan ons televisiescherm zijn blijven plakken. Barbie zien we nog geregeld op het scherm met haar eigen reality soap, maar wat is er met Jokertje gebeurd?

 

We zagen Robert Minderhoud aka Jokertje een drietal jaar geleden voor het laatst op tv met zijn serie over de mooiste dag uit zijn leven. We konden met z’n allen volgen hoe hij het jawoord gaf aan zijn geliefde Shana. Romantisch? Toch vooral de bachelor party van een aantal weken daarvoor bleek de kijkcijferhit.

Student Jokertje

Maar daarna? Verdween hij van het scherm en wilde hij niets meer weten van zijn party animal imago. Studeren? Yes! Jokertje ging voluit voor zijn hbo-studie Facility Management. En alsof dat nog niet genoeg was, doet hij ook nog een deeltijdse master én werkt hij sinds oktober als inkoper bij Industry International.

Jokertje is dus érg goed op zijn pootjes terechtgekomen en bewijst zichzelf momenteel als business man in het werkveld. Hadden jullie dat verwacht?

Lees ook: