Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Dit is er besloten in de voogdijzaak van Angelina Jolie en Brad Pitt

Dit is er besloten in de voogdijzaak van Angelina Jolie en Brad Pitt

Dit is er besloten in de voogdijzaak van Angelina Jolie en Brad Pitt

In september maakte celebrity koppel Angelina Jolie en Brad Pitt bekend dat ze gingen scheiden. Wie de voogdij over hun zes kinderen zou krijgen was echter geen makkelijke beslissing. Angelina Jolie vroeg direct de volledige voogdijschap aan, maar daar was Brad Pitt het niet mee eens en hij vroeg gedeelde voogdijschap aan. Nu lijkt er er in de zaak een beslissing genomen te zijn. Angelina Jolie zou de volledige voogdij krijgen.

Nadat het bekend werd dat Brangelina uit elkaar ging verklaarden beide acteurs direct dat het welzijn van hun hun zes kinderen gedurende de scheiding hun belangrijkste prioriteit was. Volgens E! online zou een woordvoerder van Angelina Jolie gisteren bekend gemaakt hebben dat de actrice de volledige voogdij krijgt over de zes kinderen van het stel. De kinderen zullen echter wel therapeutische bezoekjes blijven brengen aan hun vader Brad Pitt.

Het stel heeft samen zes kinderen tussen de 8 en de 15 jaar oud. Drie van hen werden door hen geadopteerd, daarnaast hebben ze nog een tweeling en een zoon, Maddox. Nadat bekend werd dat het stel ging scheiden kwamen er al snel geruchten naar buiten dat dit te maken zou hebben met met het feit dat de acteur zowel verbaal als fysiek agressief gedrag vertoond zou hebben ten opzichte van zijn kinderen en werd er een onderzoek naar hem ingesteld. Hier werd echter niks meer over gezegd in het statement dat deze week werd gegeven over de voogdijzaak.

Brangelina

Brad Pitt en Angelina Jolie leerden elkaar kennen in 2004 op de set van de film Mr. & Mrs Smith. Brad Pitt was toen nog getrouwd met Jennifer Aniston, maar in hetzelfde jaar vroeg hij de scheiding aan. In 2006 maakte Angelina Jolie bekend dat ze in verwachting was van hun eerste kind en in 2008 was ze opnieuw zwanger van de tweeling. In 2014 zijn de twee getrouwd in een kasteel in Frankrijk en op 20 september 2016 heeft ze de scheiding aangevraagd.

Lees ook:

Oei: Er loopt een onderzoek naar kindermisbruik tegen Brad Pitt

Marion Cotillard reageert op geruchten dat ze zwanger is van Brad Pitt

Brad Pitt doorbreekt de stilte: ‘Ik ben heel erg bedroefd’

Bron: eonline.com / telegraph.co.uk