Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Dít is de echte reden dat Kraantje Pappie ‘Expeditie Robinson’ verliet

Dít is de echte reden dat Kraantje Pappie ‘Expeditie Robinson’ verliet

Dít is de echte reden dat Kraantje Pappie ‘Expeditie Robinson’ verliet

Toen kamp Zuid van de show ‘Expeditie Robinson’ iemand mocht wegstemmen gebeurde er iets heel verrassends: Alex van der Zouwen, ook wel bekend als Kraantje Pappie, offerde zichzelf op. Hij bood aan het eiland vrijwillig te verlaten.

Ondanks zijn opoffering koos het kamp er uiteindelijk voor om iemand anders weg te sturen. Maar ook dit kon Kraantje Pappie niet overtuigen om in het spel te blijven en hij verliet het eiland alsnog.

In een interview met radio 538 vertelde de rapper wat de echte reden was voor zijn vertrek: hij had last van heimwee dat is waar, maar er was ook nog een andere reden waarom hij naar huis wilde.

In het interview zei hij: ‘Ik wist natuurlijk al een poosje dat ik naar het eiland zou gaan, en toen had ik er geen problemen mee. Ik had nog veel tijd om aan m’n album te werken. Ik ga weg, kom terug en werk verder aan het album. Maar in het begin lukte het allemaal nog niet. Waar het op neerkomt; ik zat op het eiland en ik zat de hele tijd met m’n hoofd thuis en dacht kut, ik kan hier eigenlijk helemaal niet zijn’.

De rapper is nou eenmaal een muzikant in hart en nieren en wilde gewoon verder gaan met zijn muziek.

Lees ook:

Yay! Nog meer nieuwe kandidaten voor Expeditie Robinson bekend

Ooh: Dit is de echte reden achter de Will &Grace reünie

Wow! Afgevallen Roxeanne Hazes showt killerbody

Bron: grazia.nl