Je bent hier: Home > Celebs > Is dit het nummer waarmee Nederland naar het songfestival gaat?

Is dit het nummer waarmee Nederland naar het songfestival gaat?

Celebs
Is dit het nummer waarmee Nederland naar het songfestival gaat?

Jeangu Macrooy gaat Nederland vertegenwoordigen op het songfestival, dat ook in ons kikkerlandje gehouden wordt dit jaar. Met welk nummer Nederland op het songfestival mee gaat doen is officieel nog niet bekend, maar misschien is dat wel dit nummer…

Shownieuws heeft zichzelf ten doel gesteld om als eerste te achterhalen welk nummer hoge ogen moet gaan gooien in Rotterdam dit jaar. Zij zeggen vrijwel zeker te zijn dat het gaat om het lied Freedom Sound. Dit nummer schreef Jeangu tijdens zijn studie, vijf jaar geleden. Hij bracht het niet officieel uit, maar zong het op besloten feestjes.

Lees ook: Jeangu Macrooy reageert op zijn Songfestival-deelname

Is dit het nummer van Nederland op ’t Songfestival?

Op die feestjes zijn opnames gemaakt, en dus kunnen we al naar het nummer luisteren. Of het ook daadwerkelijk het nummer is dat naar het songfestival gaat is natuurlijk nog de vraag. Officieel wordt pas in maart vrijggeven welk lied Jeangu gaat zingen. Tot die tijd doen we het met Freedom Sound, beluister ‘m hieronder.

Champagne gepopt

11 januari werd bekend dat voor Nederland een nummer zou gaan zingen op het songfestival. Op Instagram reageerde hij toen met deze woorden: “Alright, the word is out! We hebben net champagne gepopt en gedronken en elkaar geknuffeld. Het voelt echt ongelofelijk goed! Ik heb al heel veel mooie reacties gezien. Ik heb echt nog nooit zo veel zin gehad om iets te doen.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Superguide.nl | Beeld: ANP

Shoppen is altijd een goed idee