Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > UPDATE Is Chantal Janzen zwanger?

UPDATE Is Chantal Janzen zwanger?

Celebs
UPDATE Is Chantal Janzen zwanger?

Het heeft er alle schijn van dat Chantal Janzen een tweede kindje verwacht met haar man Marco Geeratz. De blondine plaatst een veelzeggende foto op Instagram en BN’ers feliciteren haar massaal. 

Lees ook: Dít wilde Chantal Janzen eigenlijk worden

Mysterieuze foto

De presentatrice heeft er geen geheim van gemaakt dat ze weleens nadenkt over een tweede kindje. Het lijkt erop dat zij en haar man er voor zijn gegaan. ‘HELLO BABY’ staat er op de foto die Chantal zojuist op social media heeft geplaatst. Het is geen officiële zwangerschapsaankondiging, maar de tekst zegt genoeg.

Felicitaties

Opvallend is dat een aantal BN’ers haar feliciteren met het blijde nieuws. Quinty Trustfull en Huub Stapel hebben al een reactie achtergelaten onder de mysterieuze foto.

Update woensdag 17 mei

De zwangerschapsgeruchten blijken niet waar te zijn. De suggestieve afbeelding die Chantal op haar Instagram plaatste, blijkt een publiciteitsstunt te zijn. Met de foto doelt de blondine op twee nieuwe programma’s, die binnenkort te zien zullen zijn op haar eigen platform &C.

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

 

 

Shoppen is altijd een goed idee