Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Iris Hond open over affaire met Marco Borsato: ‘Het had niet mogen gebeuren’

Iris Hond open over affaire met Marco Borsato: ‘Het had niet mogen gebeuren’

Iris Hond open over affaire met Marco Borsato: ‘Het had niet mogen gebeuren’

Een paar maanden geleden deed Marco Borsato (52) een schokkende onthulling. Nadat hij eerder nog de geruchten over mogelijke huwelijksproblemen de kop indrukte, gaf hij toe jaren geleden een affaire te hebben gehad met pianiste Iris Hond (32). De zanger deed al uit de doeken wat er precies was voorgevallen, en nu doet ook zijn minnares een boekje open.

In oktober vertelde Marco over de affaire met Iris. “Er is inderdaad sprake van een vriendschap geweest die verder ging dan ik had voorzien”, aldus Marco destijds in een verklaring. “Deze situatie was echter van zeer korte duur. Leontine en ik zijn onszelf en elkaar in die tijd weliswaar soms even kwijt geweest, maar gelukkig zijn wij elkaar nooit echt verloren.” De affaire met de pianiste zou tien jaar geleden zijn begonnen, ten tijde van het faillissement van Marco’s managementbedrijf TEG. De zanger realiseerde zich uiteindelijk toch dat hij bij zijn vrouw Leontine het gelukkigst was. “Het besef hoeveel wij van elkaar houden en het kritisch naar onszelf blijven kijken heeft ons, na een huwelijk van inmiddels 22 jaar, sterker gemaakt dan ooit.”

Iris Hond over de affaire

Iris hield het destijds bij een korte uitspraak over de affaire. “Samen konden wij goed praten over wat er in onzer beider levens gaande was. Een bijzondere band zoals deze tussen twee mensen kan ontstaan in een bepaalde fase in je leven”, zei ze er toen over. Maar nu besluit de pianiste toch haar kant van het verhaal te vertellen.

Kortstondig

Volgens Hond ging het om “een vluchtig contact” en waren de twee in eerste instantie gewoon goede vrienden. Niets meer en niets minder. “We konden goed met elkaar praten in een periode waarin het in ons beider leven ontzettend moeilijk liep”, zegt Iris in de nieuwe editie van Privé. “Ergens in dat contact is het toen verder gegaan dan we vooraf hadden gedacht. Dat had niet moeten gebeuren, maar we kunnen het niet meer terugdraaien. We hebben erkend wat er is gebeurd en benadrukt dat het kortstondig was.”

Geen relatie

De twee hadden dan ook absoluut geen langdurige relatie. “Zover is het nooit gekomen en dat was ook de intentie niet.” Sterker nog, ze hebben elkaar ook een tijdje niet meer gezien. “De eerste keer was pas in 2016, drie jaar nadat het allemaal was voorgevallen.”

Lees ook
Wie is Iris Hond? Alles over de vrouw met wie Marco Borsato een affaire had

Nooit ontlopen

Iris sluit af: “We hebben elkaar echter nooit ontlopen en konden elkaar altijd in de ogen blijven aankijken. Omdat we onze fout erkenden. Ook Leontine wist het al vrij snel en zij en Marco hebben het met elkaar besproken. Daar was ik natuurlijk niet bij.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: Talpa