Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Dit filmpje had eigenlijk de intro van Sex & the City moeten zijn

Dit filmpje had eigenlijk de intro van Sex & the City moeten zijn

Celebs
Dit filmpje had eigenlijk de intro van Sex & the City moeten zijn

Kun jij die intro van Sex & the City ook dromen? Achter die iconische scène gaat een kleine twist schuil, want eigenlijk zou een heel andere scène het begin van elke aflevering moeten zijn. 

Lees ook: Heeft Cindy Crawford het geslacht van de baby’s van George Clooney verklapt?

Dat moment hoe Carrie daar loopt, over de New Yorkse avenues, omringd met de herkenbare rook en yellow cabs van the city that never sleeps. Dat deuntje, die blik in haar ogen, die zacht roze outfit met tutu… En dan die bus met haar levensgrote poster die haar haast omver rijdt. 94 afleveringen lang hebben we deze scène kunnen aanschouwen. Maar het had niet veel gescheeld of we hadden hier een heel andere scène gezien.

Toen de makers in 1998 begonnen met het editen van de serie, hadden ze de keuze uit meerdere intro’s. De video hier beneden maakte ook kans op het eervolle plekje, maar helaas viel deze af. Was het te dramatisch of te klunzig? Wij weten het antwoord: er was geen tutu! En leuk feitje: de video is geplaatst op het Instagram-account EveryOutfitOfSATC, waar de leukste outfits van Carrie, Charlotte, Miranda en Samantha voorbij komen. Bekijk de video hieronder.

Lees ook:

 

Shoppen is altijd een goed idee