Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Internet gaat los om foto Monique Westenberg: welke André ligt er bij haar op de bank?

Internet gaat los om foto Monique Westenberg: welke André ligt er bij haar op de bank?

Internet gaat los om foto Monique Westenberg: welke André ligt er bij haar op de bank?

Monique Westenberg (43) plaatste gisteren een leuk kiekje van zoontje Dré, die blij is met een nieuwe bankje in zijn slaapkamer. Maar de foto zorgt voor veel verwarring. Want welke André ligt er nou eigenlijk op het bankje een strip te lezen?

André op een bankje

Monique Westenberg plaatste een foto waar we kleine Dré zien liggen op een kinderbankje terwijl hij een Spiderman stripverhaal leest. “Mijn kleine Avenger! Hij wilde graag een eigen bankje in zijn kamer waar hij lekker op kan “chillen” (zijn woorden). Daar ligt hij dan op zijn eigen bankje van @melrosemeubels! En natuurlijk mama’s zelf ontworpen kleedje eronder!”, schrijft de trotse mama erbij.

Het is een klein kinderbankje, waardoor de persoon die erop ligt behoorlijk groot lijkt. Ligt de 5-jarige Dré op het bankje? Of is het papa Hazes die net terug is uit Las Vegas? Veel volgers vermoeden dat André Hazes (27) op de bank ligt te chillen. Niet alleen volgers, maar ook Erik Zwennes, de vriend van Moniques ex-schoonzus Roxeanne Hazes reageert. “Ik zie dat hij ook gelijk achttien is geworden.” Monique reageert: “Volgens de meesten is hij 27.”

‘Hij groeit wel erg hard’

Is het dan toch André senior die op de bank ligt? Wij komen er niet uit. Monique’s volgers zijn het ook niet anoniem eens. “Is toch gewoon Andre senior??????”, “Denk niet dat iemand ook maar denkt dat het kleine Dre is……” en “Hij groeit wel heel erg hard. 😂😂”, reageren volgers die vermoeden dat grote André op de bank ligt. 

“Heb je zijn schoenen gezien. Andrè sr heeft echt geen klittenband aan zijn schoentjes” en “Niemand die eraan denkt dat dit een mini bankje is???”, reageren de volgers die zeker lijken te weten dat het om de kleine André gaat. Bekijk de foto hieronder en oordeel zelf.

Lees ook
Monique moest kinderwens opgeven door breuk met André: ‘Ik wist dat ik geen kinderen meer zou krijgen’

Tekst gaat verder onder de foto.

Monique en André

Of Monique en André weer samen komen is de vraag. De twee ex-geliefdes zien elkaar wel steeds vaker. André komt veel over de vloer om met zoontje Dré samen te zijn. Monique en André zullen ook kerstmis samen gaan vieren. Er gaan zelfs geruchten dat André met Monique en Dré naar Amerika op vakantie wil gaan.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | BrunoPress