Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Jongen uit omstreden livestream Bilal Wahib laat voor het eerst van zich horen: ‘Paar dagen niet gegeten’

Jongen uit omstreden livestream Bilal Wahib laat voor het eerst van zich horen: ‘Paar dagen niet gegeten’

Jongen uit omstreden livestream Bilal Wahib laat voor het eerst van zich horen: ‘Paar dagen niet gegeten’

Bilal Wahib (22) raakte vorige week flink in opspraak, nadat hij een minderjarige jongen tijdens een livestream vroeg om zijn geslachtsdeel te laten zien. De ‘Mocro Maffia’-acteur werd meerdere malen verhoord en kwam al gauw met een verklaring via zijn advocaat. Hij zou zelfs zijn verhaal komen doen in ‘BEAU’, maar op verzoek van het slachtoffer schoof hij toch niet aan in de talkshow. Hoe het met de minderjarige jongen gaat sinds de omstreden video het nieuws van de dag was? Inmiddels heeft hij van zich laten horen.

Minderjarige jongen livestream Bilal Wahib

Via een filmpje op Instagram laat de jongen weten dat hij een paar dagen niet heeft gegeten, maar het intussen weer beter gaat. “Jullie hoeven niet te stressen, mij gaat alles goed. Wie voor mijn kant is, het maakt me niet uit, en wie voor Bilal zijn kant is, het maakt me ook niet uit. Jullie hoeven je niet druk te maken.” Wel zegt hij zich nog diep te schamen.

Emotioneel bezoek

Op uitnodiging van de familie brachten onder meer rapper Appa, influencer Marwa (van Facebookgroep Marwa Juice) en Achraf Seamari (van Instagramaccount Het Verbindende Kartel) een bezoekje aan de minderjarige jongen. Samen namen ze dan ook de video op. “Toen we naar binnen gingen was de jongen heel emotioneel, en veel aan het huilen”, vertelt Seamari erover. “Toen dacht ik wel even ‘hoe gaat dit aflopen?’ Hij at niet en sliep ook slecht, hoorden we. Toen we de deur uitliepen, had hij een kleine glimlach op zijn gezicht.”

Geschrokken

Volgens Seamari komen de ouders van de jongen uit Bosnië en spreken ze gebrekkig Nederlands. “Ik heb ze daarom om de berichten die in de media verschijnen beter te begrijpen. Zij zijn ook erg geschrokken natuurlijk.”

Lees ook
Bilal Wahib tóch afwezig bij ‘BEAU’: zijn management en Beau van Erven Dorens reageren

Stekker uit meerdere samenwerkingen

Nadat het nieuws naar buiten kwam, werden direct meerdere samenwerkingen van Bilal stopgezet. Zo beëindigden NPO Zapp en BNNVARA de samenwerking met de acteur als presentator van het programma Teenage Boss. Ook Platenlabel Top Notch maakte bekend de samenwerking met Bilal, die het afgelopen jaar meerdere hits scoorde, per direct stop te zetten. De uitzending van Rooijakkers over de vloer met Bilal Wahib, die vorige week woensdag uitgezonden zou worden, werd geschrapt. RTL liet overigens weten de seizoenen van Mocro Maffia niet offline te halen; ook AVROTROS laat de afleveringen van Hunted VIPS met Bilal en Oussama Ahammoud (20) op de streamingsdienst van NPO staan. De Edison Popprijs die Bilal zou krijgen voor zijn hitsingle Tigers, werd ingetrokken.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: NOS.nl | Beeld: ANP