Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Insider verklapt: dít is de echte reden van de breuk tussen André en Bridget

Insider verklapt: dít is de echte reden van de breuk tussen André en Bridget

Insider verklapt: dít is de echte reden van de breuk tussen André en Bridget

Na een zonnige vakantie op Curaçao is de liefde tussen André Hazes (26) en Bridget Maasland (45) bekoeld. Eerder deze week beweerden de twee dat hun relatie was bezweken onder alle media-aandacht, iets waarmee meteen door meerdere kenners korte metten werd gemaakt. En nu blijkt inderdaad de vork anders in de steel te zitten. 

Volgens een insider van De Telegraaf zou Bridget de zanger niet genoeg vrijheid hebben gegeven en schoot haar plotselinge verschijning bij Vrienden van Amstel LIVE in het verkeerde keelgat bij André. “Ze zijn daar met elkaar, het is vertrouwd en hij is one of the guys“, aldus de bron. “Dat is een avond, en soms tot wat later, lol maken met elkaar, lachen en drinken en: ‘tot morgen, pikkie!’ Op zulke avonden moet je André lekker z’n gang laten gaan, dat heeft hij nodig.”

Vrienden van Amstel LIVE

Tijdens een van de shows kwam Bridget het podium op gewandeld met een dienblad vol bier, om haar kersverse geliefde te verrassen. Hoewel zíj dat ontzettend leuk vond, was dat voor André wel anders. “Ze manifesteerde zich daar ook nogal en liep tot afgrijzen van een hoop mensen ook nog eens het podium op met een blad bier. Dat moet je niet dóen! Dat is zijn werk, zijn avond en zijn band.”

De tekst gaat verder onder de foto.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Proost schatje? @vriendenvanamstel

Een bericht gedeeld door Bridget (@bridgetmaasland) op

Monique en André

De insider denkt dat Monique Westenberg – met wie André een driejarige zoon heeft – veel beter wist om te gaan met dergelijke voorvallen. “Monique voelde dat veel beter aan. Die liet hem razen en ravotten. En ze zal heus hebben gedacht: wat gebeurt daar allemaal? Maar ze liet hem wel vrij!” Niet zo gek dus ook, dat Hazes en zijn ex het heel gezellig leken te hebben op Curaçao én dat hij de nacht zou hebben doorgebracht bij zijn voormalige vriendin.

Curaçao

De geruchtenmolen rondom Bridget, André én Monique blijft op volle toeren draaien. Zo zou Hazes het op Curaçao wel weer héél gezellig hebben gehad met de moeder van zijn kind. Ondanks de gelijktijdig met hun breuk aangekondigde ‘mediastop’ gaf Bridget woensdagmorgen een uitgebreid interview op Radio 538 over haar split met zanger André Hazes, waar ze ook reageerde op de geruchten over de scheve schaats die André zou hebben gereden op Curaçao. Bridget zei van niets te weten, maar een recente onthulling doet vermoeden dat de presentatrice met die uitspraak enkel de waarheid probeert te verdoezelen.

Lees ook
Glennis mengt zich in breuk ‘goede vriend’ André en Bridget: ‘Beetje zelf gedaan’

Drie bewogen maanden

Vlak na het valentijnsweekend bevestigden André en Bridget een punt achter hun relatie te hebben gezet. De twee maakten half november hun relatie wereldkundig, één dag nadat bekend werd dat André en Monique uit elkaar waren. Het was Westenberg die meteen liet doorschemeren dat André ‘een ander’ had. André en Bridget beweerden elkaar destijds “pas een week te kennen”, maar bleken al jaren eerder (op de bruiloft van Patty Brard) intiem te zijn geweest.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

❤️❤️☀️☀️✈️✈️

Een bericht gedeeld door Bridget (@bridgetmaasland) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: ANP, Instagram