Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Inge de Bruijn vond afgetrainde zwemlichaam niet mooi

Inge de Bruijn vond afgetrainde zwemlichaam niet mooi

Celebs
Inge de Bruijn vond afgetrainde zwemlichaam niet mooi

Inge de Bruijn had tijdens de hoogtijdagen van haar zwemcarrière een zeer atletisch lichaam. Je zou dan ook denken dat zij niets zou hebben om onzeker over te zijn, maar niets blijkt minder waar. “Dat gespierde lichaam van vroeger, ik vond het verschrikkelijk!” Dit vertelt de zwemster aan Metro.

Mannelijk
De 43-jarige Inge vertelt dat ze een hekel had aan haar lichaam van toen. “Die brede schouders, armen en benen, ik voelde me net een beest. Maar het wat noodzakelijk om te winnen.” Nadat ze stopte met zwemmen, begon ze meer van haar lichaam te houden. “Nu is mijn spiermassa afgenomen en dat vind ik prettiger. Ik won zelfs met armpje drukken van mannen destijds. Ik voel me nu veel meer een vrouw.”

Uit de kleren
Binnenkort zal ze haar lichaam aan heel Nederland tonen, want de sportvrouw zal te zien zijn in het RTL-Programma Adam Zkt. Eva VIPS. Samen met zes andere bekende Nederlanders zal de blondine naar een tropisch eiland afreizen, om daar niet-bekende Nederlanders te ontmoeten in de hoop op een liefdesrelatie. Ga jij kijken?

Bron: Nu.nl, Metro


Lees ook:

 

Shoppen is altijd een goed idee