Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Inboedel Whitney Houston gaat onder de hamer

Inboedel Whitney Houston gaat onder de hamer

Inboedel Whitney Houston gaat onder de hamer

Altijd al een bontjas van Whitney Houston willen dragen? Die droom zou zomaar eens werkelijkheid kunnen worden – mits je bereid bent flink wat geld neer te tellen. Een aantal bezittingen van de overleden legende worden namelijk later deze maand geveild.

Vier jaar geleden
In februari 2012 werd Whitney Houston levenloos aangetroffen in haar hotelkamer in Beverly Hills. Haar erfgename en enige dochter Bobbi Kristina overleed drie jaar later op 22-jarige leeftijd. Om die reden kiezen nabestaanden nu voor een veiling van een aantal persoonlijke bezittingen van Whitney.

Familie
De familie van de zangeres vindt het vier jaar na haar overlijden tijd om ‘iets van Whitney aan de mensen te geven,’ vertelt haar schoonzus en de beheerder van haar nalatenschap Pat Houston aan Yahoo.

Awards
Ruim honderd eigendommen van de overleden zangeres zullen onder de hamer gaan op een veiling in Beverly Hills. Tijdens deze openbare veiling gaan onder meer een paspoort, een Dolce & Gabbana-bontjas en een aantal awards die de zangeres won onder de hamer.

Bron: Telegraaf, Yahoo

Lees ook: