Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > In welk land gaat het nieuwe seizoen van Wie is de Mol plaatsvinden? Wij weten het!

In welk land gaat het nieuwe seizoen van Wie is de Mol plaatsvinden? Wij weten het!

In welk land gaat het nieuwe seizoen van Wie is de Mol plaatsvinden? Wij weten het!

Het is al bijna weer tijd voor het 22e seizoen van Wie is de Mol?. Voor de verandering vond het nieuwe seizoen niet plaats ergens in het verre Oosten of Zuid-Amerika. De kandidaten reisden af naar een land in de Balkan. 

Wie is de Mol?

Het 22e seizoen vond plaats in een land inde Balkan, namelijk Albanië. Een land met veel geschiedenis, mooie natuur en sporen van het communisme. Het land biedt prachtige vergezichten, bergen, een mooie kust, bossen en lagunes. Een zeer divers land en een mooi decor voor een nieuw seizoen Wie is de Mol?.

We weten al wie de kandidaten zijn voor het nieuwe seizoen. Onder andere acteur Everon Jackson Hooi, presentator Sahil Amar Aïssa, presentatrice Welmoed Sijtsma en actrice Kim-Lian van der Meij doen mee. Kijkers konden al door een speciale livestream aflevering aangeven wie zijn de meest verdachte kandidaat vonden van dit seizoen. Journalist Arno Kantelberg vonden veel mensen behoorlijk verdacht, maar of hij ook daadwerkelijk de Mol is, zal nog moeten blijken.

Lees ook
Niet tien maar elf: dít zijn de nieuwe kandidaten van Wie is de Mol 2022

Nieuw seizoen

Het 22e seizoen van Wie is de Mol? gaat gelijk van start op de eerste dag van het nieuwe jaar. Op zaterdag 1 januari om 20:30 bij NPO1 kan iedereen weer genieten van het nieuwe seizoen vol leugens en intrige. Ook dit jaar kunnen fans genieten van de MolTalk op NPO3, die wordt gepresenteerd door Marlijn Weerdenburg en Rop Verheijen die napraten over de aflevering.

Voor de echte grote fans is er ook nog een online serie Niet de Mol, die wordt gepresenteerd door oud-deelnemer Splinter Chabot. Hij interviewt elke zaterdagavond een kandidaat die het spel heeft moeten verlaten. Maar er is meer! Ook is er een Wie is de Mol-podcast waarin Splinter Chabot de 11 nieuwe kandidaten onder de loep neemt. Want wie gaan er allemaal mee naar Albanië? En zaten er misschien al clues en hints in de livestream aflevering? Splinter bespreekt elke kandidaat, zodat luisteraars kennis kunnen maken met de kandidaten van dit seizoen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: AVROTROS | Beeld: AVROTROS