Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Vruchtbaar jaar: in 2022 worden deze BN’ers (opnieuw) ouders

Vruchtbaar jaar: in 2022 worden deze BN’ers (opnieuw) ouders

Vruchtbaar jaar: in 2022 worden deze BN’ers (opnieuw) ouders

Het afgelopen jaar was al een vruchtbaar jaar onder de BN’ers. De een begon net aan het avontuur en de ander verwelkomde het zoveelste gezinslid. Ook in 2022 wordt er weer een babyboom verwacht. Wij hebben de BN’ers die in dit jaar (opnieuw) ouders worden op een rijtje gezet.

1. Donny van de Beek

Donny van de Beek verwacht samen met zijn vriendin hun allereerste kindje. De twee zijn zo’n twee jaar samen en afgelopen november maakte ze het leuke nieuws via hun Instagram bekend. Het stel verwacht samen een meisje.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Donny van de Beek (@donnyvdbeek)

2. Famke Louise en Denzel Slager

Na de bekendmaking van de relatie, volgde snel de aankondiging van hun zwangerschap. Deze maand verwachten Famke en Denzel een jongetje. Het stel maakte de zwangerschap bekend door een mooie video. ‘Samen met jou ga ik dit fantastische avontuur aan en ik had dit met niemand anders gewild,’ schreef Famke destijds onder het bericht.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door FAMKE LOUISE (@famkelouise_)

3. Eva Simons

2021 was een bijzonder jaar voor Eva Simons. Samen met Sebastiaan Zwarts maakte ze in september bekend in verwachting te zijn. Ook stapten ze op 23 december samen in het huwelijksbootje. De twee worden in 2022 voor de eerste keer ouders.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door E V A S I M O N S (@evasimons)

4. Kiki Bertens

Afgelopen jaar kondigde Kiki aan te gaan stoppen met haar carrière als proftennisser. Niet lang daarna maakte ze door een foto op het strand samen met haar man bekend in verwachting te zijn. Hun eerste kindje wordt in april verwacht. Bij de foto op Instagram schreef ze: ‘Big adventures, start small’.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kiki Bertens (@kikibertens)

5. Joshua Nolet

Joshua Nolet, de zanger van Chef’Special, wordt dit jaar voor de eerste keer vader. Zijn vriendin Caroline heeft al een zoon uit een eerdere relatie. De twee zijn in verwachting van een meisje. Ook Joshua maakte de zwangerschap via Instagram bekend. ‘Sam wordt nu een grote broer. Ik houd van ons en kan niet wachten tot ze er is’.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Joshua (@joshnolet)

Lees ook
Deze BN’ers gaven elkaar het jawoord in 2021

6. Bibi Breijman

Het zal je vast niet ontgaan zijn, maar ook onze eigen columnist Bibi is samen met haar vriend Waylon in verwachting van hun tweede kindje. Bibi heeft in het begin van haar zwangerschap veel last gehad van HG. Hier had ze in haar eerste zwangerschap ook al last van. Gelukkig lijkt het na een aantal weken beter te gaan en kan ze volop genieten van haar zwangerschap. Ze maakte haar zwangerschap op een ludieke wijze bekend.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: &C | Beeld: Brunopress