Je bent hier: Home > Celebs > Imanuelle Grives na 1,5 maand in de cel ‘voorlopig’ op vrije voeten

Imanuelle Grives na 1,5 maand in de cel ‘voorlopig’ op vrije voeten

Celebs
Imanuelle Grives na 1,5 maand in de cel ‘voorlopig’ op vrije voeten

Actrice Imanuelle Grives mag de inhoudelijke behandeling van haar rechtszaak in vrijheid afwachten, na betaling van een borgsom. Het Openbaar Ministerie in Antwerpen bevestigt dat zojuist.

5000 euro

De advocaat van Grives had een verzoekschrift ingediend voor de vrijlating, waarop de rechtbank positief besliste. Imanuelle is vrijgelaten na het betalen van een borgsom van 5000 euro.

Eerste zitting

Op 19 september wordt de zaak van Grives en twee Amerikaanse medeverdachten voor het eerst voor de rechtbank behandeld. Dan wordt ook beslist wanneer de inhoudelijke behandeling plaatsvindt. Grives hoeft bij die eerste zitting niet aanwezig te zijn.

Lees ook
Producent bevestigt: ‘Acteerrol Imanuelle Grives inderdaad drugsgerelateerd’

Verdacht van drugshandel

De actrice werd op 21 juli aangehouden. Volgens het OM had ze grote hoeveelheden xtc-pillen, MDMA, cocaïne en ketamine in haar bezit. Op haar logeeradres werden nog veel meer drugs aangetroffen, ook amfetamine, GHB en cannabis. Grives heeft verklaard dat ze drugs verkocht als voorbereiding op een nieuwe rol, maar daar heeft het OM geen boodschap aan. Ze wordt verdacht van drugshandel.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: ANP

Shoppen is altijd een goed idee