Je bent hier: Home > Celebs > Imanuelle Grives blijft langer vastzitten om bezit en handel in drugs

Imanuelle Grives blijft langer vastzitten om bezit en handel in drugs

Celebs
Imanuelle Grives blijft langer vastzitten om bezit en handel in drugs

Een flinke domper voor actrice Imanuelle Grives vandaag. Ze moet langer in voorlopige hechtenis blijven, meldt de raadkamer van Antwerpen. De actrice werd ruim een maand geleden opgepakt voor drugsbezit en -handel op het Belgische festival Tomorrowland.

Onderzoek afgerond

De raadkamer van Antwerpen heeft besloten dat Imanuelle Grives voorlopig nog in hechtenis moet blijven. Het onderzoek van Imanuelle is afgerond en overgedragen aan de correctionele rechtbank van Antwerpen. Het is nog niet bekend wanneer het proces zal plaatsvinden.

Bizarre hoeveelheden drugs

De zaak van de actrice werd maandag achter gesloten deuren behandeld. Grives werd in juli betrapt met meer dan honderd xtc-pillen, 20 gram cocaïne, een kleine 10 gram ketamine en enkele hoeveelheden MDMA en amfetamine. Ook in de Airbnb-woning die de actrice huurde, werd drugs aangetroffen.

Suriname

De verklaring van Grives was dat zij zich probeerde in te leven in een personage voor een film en daarom de drugs bij zich had. Hoewel het even duurde voor daar meer duidelijkheid over kwam, zei filmproducent Rodney Leysner later tegen NU.nl dat Grives inderdaad gecast was voor de film Suriname, een nieuwe versie van de gelijknamige film die in 2011 te zien was in Surinaamse en enkele grote Nederlandse bioscopen.

Lees ook
Producent bevestigt: ‘Acteerrol Imanuelle Grives inderdaad drugsgerelateerd’

Fajah

De rol die Imanuelle zou spelen, wordt overgenomen door Fajah Lourens. Zij deelt ondertussen vrolijk foto’s van de opnames op social media.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

SURINAME….. de film

Een bericht gedeeld door MKBM Faya (@mykillerbodymotivation) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP, NU.nl | Beeld: ANP

Shoppen is altijd een goed idee