Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Igone de Jongh open over onzekerheid over huwelijk met Thijs Römer wegens ex Katja Schuurman

Igone de Jongh open over onzekerheid over huwelijk met Thijs Römer wegens ex Katja Schuurman

Igone de Jongh open over onzekerheid over huwelijk met Thijs Römer wegens ex Katja Schuurman

Igone de Jongh (41) en Thijs Römer (42) zijn al vier jaar een setje, en als kers op de taart gaven de twee elkaar in november het jawoord. Hoewel het stel inmiddels hun geluk niet op kan, biecht de voormalige balletdanseres op dat ze niet altijd even zeker is geweest van haar relatie met de acteur. Dit had alles te maken met zijn ex, Katja Schuurman (45).

Relatie Igone en Thijs

In februari 2015 besloten Thijs en Katja een punt achter hun huwelijk te zetten. Hoewel de koek op was tussen de twee, bleven ze goed met elkaar omgaan. Drie jaar geleden maakten ze zelfs samen een reis naar Ecuador, voor Katja’s stichting Return to Sender. “Het was even slikken en ik kon hem op dat moment wel achter het behang plakken, maar toen al hield ik zoveel van Thijs dat ik uiteindelijk vond dat het moest kunnen”, geeft Igone toe. “Ik wílde dat het kon, in ieder geval, zag het als een uitdaging om dat goed te vinden. Niet omdat ik jaloers was – of ben – op Katja. Zij en Thijs zijn op zo’n gezonde manier uit elkaar gegaan dat ik daar niks vervelends bij voel.”

Wereld van verschil

Hoewel er geen jaloezie in het spel is, vraagt ze zich wel dagelijks af waarom Thijs ‘in godsnaam’ voor haar heeft gekozen na Katja. “Een groter verschil tussen twee vrouwen bestaat immers niet. Katja is het meest extraverte mens dat ik ken, ze ’bubbelt’ altijd – wat haar zo leuk maakt. Bij Katja voel je dat alles kan en niks gek is”, aldus de brunette in Igone – De Biografie. “Niet dat ik nou zo’n doos ben, maar ik zeg zeker niet meteen wat ik denk en bubbel ook zeker niet altijd. Dat staat dan nog los van onze fysieke verschillen. Katja is ooit gebombardeerd tot dé seksbom van Nederland en ik ben veel, maar niet dat. In het begin had ik het daar best lastig mee – soms nog weleens een beetje. Een gevoel van: weet je het wel zeker?”

‘Oprecht lief’

Hoe dan ook kunnen Katja en Igone het wél goed met elkaar vinden. Zo stond de actrice op Moederdag als verrassing voor de deur bij de geliefde van haar ex, samen met Sammie (10) – de dochter van Thijs en Katja. Igone: “Mensen denken misschien dat we het voor de pers doen, maar dat is niet zo: we vinden elkaar oprecht lief.”

Samengesteld gezin

Igone en Thijs leerden elkaar via Instagram kennen en zijn inmiddels al sinds 2016 een setje. Voor beiden was het de tweede keer dat ze de grote sprong waagden. Thijs trouwde eerder met Katja Schuurman, Igone met Mathieu Gremillet, die net als zij haar boterham verdient met balletdansen. Met hem kreeg Igone zoontje Hugo (9), die op de afscheidsavond van zijn moeder voor het eerst in het openbaar verscheen met zijn stiefvader Thijs en ‘zusje’ Sammie (10). “We dansen allemaal heel lief en gezellig om elkaar heen”, verklaarde Thijs eerder aan VIVA. Het is een mooi gezinnetje bij elkaar… en daar zal het ook bij blijven.

Gezinsuitbreiding

Eerder vertelde Igone dat gezinsuitbreiding voor haar geen optie is. “Ik ben er helemaal klaar mee en dat geldt voor Thijs ook”, vertelde ze. “Na mijn vorige zwangerschap ben ik echt door een hel gegaan om weer op niveau te komen als danseres. Ik hoef je niet uit te leggen dat er nogal wat met je lijf gebeurt als je een kind krijgt en die strijd om fysiek weer op het gewenste niveau te komen ga ik niet nog een keer leveren. Ik word niet meer zwanger. Wat dat betreft ben ik ook extra blij dat Sammie in ons leven is, dat voelt ook als heel ‘eigen’.” Niet veel later vertelde ze dat hun gezin bovendien “compleet” is. “We hebben het met z’n vieren zo goed, het is zó compleet.”

Lees ook
Igone de Jongh over geheim huwelijk met Thijs Römer: ‘Zelfs mijn vader wist van niets’

Italiaans sprookje

Wat betreft hun toekomst: die zien Igone en Thijs voor zich in Italië. “Hier willen we huren om te kunnen kopen in Italië. Zolang ik me kan herinneren, ben ik verliefd op dat land”, aldus de danseres in haar boek. “We hoeven geen kasteel, gewoon een fijn huis en het is wat dat betreft de perfecte tijd nu – de huizen zijn er spotgoedkoop. Eind dit jaar gaan we kijken, en hopelijk kopen. Niet dat we er dan al meteen gaan wonen en het hoeft ook nog niet af te zijn, maar het lijkt me heerlijk om het geld dat we de komende jaren verdienen te investeren in dat huis en het zo te maken als we willen.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Igone Römer-de Jongh (@igonedejongh)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Igone Römer-de Jongh (@igonedejongh)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Igone Römer-de Jongh (@igonedejongh)

Bron: Weekend | Beeld: Brunopress, Instagram