Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Iggy Azalea feliciteert plastische chirurg op Instagram

Iggy Azalea feliciteert plastische chirurg op Instagram

Iggy Azalea feliciteert plastische chirurg op Instagram

We vertelden jullie eerder al dat Kaley Cuoco, Penny uit The Big Bang Theory, openlijk sprak over haar plastische chirurgie, maar ook Iggy Azalea gaf eerder al toe de natuur een extra handje geholpen te hebben. Dat de zangeres zich niet schaamt voor de cosmetische ingrepen werd gisteren nog maar eens duidelijk nadat ze haar plastische chirurg openlijk feliciteerde met zijn verjaardag, omdat hij heel veel voor haar betekent.

De 26-jarige rapper trok gisteren naar Instagram om een van de belangrijkste mannen in haar leven te bedanken, namelijk haar plastische chirurg. Azalea liet eerder al weten dat ze een neus-en borstcorrectie heeft ondergaan én dat ze zelfs de huidcellen in haar gezicht liet verjongen. Speciaal voor zijn verjaardag kreeg de man een vermelding op het account van de popster en die klonk alvast heel lovend.

“Het lijkt misschien logisch maar ik waardeer de man aan wie ik mijn geweldige neus en borsten heb te danken”, schreef Iggy bij een foto van haar samen met de chirurg. “Ash je bent hilarisch, getalenteerd, een progressieve denker en iemand die vrouwen ondersteunt bij hun keuze om met hun lichaam te doen wat ze willen. (een gevoel dat vele mannen niet met je delen) Dus bedankt hiervoor! Ik ben trots om je een vriend te mogen noemen.”

Dr. Ashkan Ghavami kon de lovende woorden wel smaken en bedankte de zangeres uitgebreid. “Duizend maal dank voor alles! Je lef en zelfvertrouwen verdienen respect! Mijn verjaardag is compleet”, aldus de arts.

Tijdens een interview met Elle in 2015 praatte Iggy Azalea al openhartig over haar plastische chirurgie. Ze opperde toen ook dat mensen cosmetische ingrepen bij vrouwen meer moeten gaan accepteren. De boodschap is duidelijk!

Lees ook: