Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Janne Schra brengt prachtig huwelijkslied Katja en Freek uit

Janne Schra brengt prachtig huwelijkslied Katja en Freek uit

Janne Schra brengt prachtig huwelijkslied Katja en Freek uit

Janne Schra heeft de single ‘What I really want to do’ uitgebracht. Dat lied zong ze tijdens het huwelijk van Katja Schuurman en Freek van Noortwijk. Het nummer schreef ze niet alleen, daarbij kreeg ze hulp van de bruid in kwestie.

Katja wilde ‘lang-en-gelukkig-einde’

Katja hoefde niet lang na te denken om Janne te vragen te zingen tijdens haar bruiloft. “We hadden elkaar een paar keer ontmoet en ze zingt prachtig”, vertelde Katja maandag in Zomer met Art, waar ze de hele week de co-host is van Art Rooijakkers. De voormalig Room Eleven-zangeres had veel nummers over de liefde op de plank liggen, maar waren volgens Katja niet geschikt. “Die eindigden meestal niet goed”.

Freek-woorden

Janne besloot een nieuw lied te schrijven, waarbij ze zich baseerde op tekst van Katja. Janne: “Ik heb haar gevraagd woorden te sturen die haar doen denken aan Freek en aan de liefde. Toen kreeg ik dingen als ‘rauw, puur, echt, opwindend’. Daar heb ik een paar woorden uit gepakt en toen schreef het nummer zich eigenlijk vanzelf.”

Lees ook
Katja en Freek niet voor de wet getrouwd: ‘Maar maakt dat het minder echt?’

Sprookjeshuwelijk

Katja Schuurman en Freek van Noortwijk gaven elkaar op 21 juni het jawoord op een trouwlocatie in Flevoland. De 9-jarige dochter Sammie die Katja kreeg tijdens haar huwelijk met Thijs Römer was één van de getuigen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

We zijn écht getrouwd. Niet voor de kerk en niet voor de staat, dat klopt. Maar maakt dat het minder echt? Mensen trouwen gedwongen door hun familie, voelen zich genoodzaakt vanuit financiële overwegingen, omwille van praktische zaken, voor een verblijfsvergunning, omdat ze 30 zijn geworden en besluiten te omarmen wat ze gegeven is; is dat écht? Ook trouwen er een heleboel extreem gelukkige en verliefde mensen- maakt hun hand op een wetboek hun verbintenis échter? Ik geloof niet in God en ik sta niet achter al onze regels en wetten- ik sta achter mijn vrienden en alles en iedereen die ik lief heb. Tegenover hen geef ik mezelf aan Freek. Dat voelt als het hoogst haalbare voor mij. De rest zou voor mij een leugen zijn. Dit is onze waarheid. In de naam van de liefde wens ik jullie een mooie avond! ❤️

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: ANP