Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Huwelijk Ben Affleck en Jennifer Garner toch voorbij

Huwelijk Ben Affleck en Jennifer Garner toch voorbij

Celebs
Huwelijk Ben Affleck en Jennifer Garner toch voorbij

Het was al in juni 2015 dat celebritykoppel Ben Affleck en Jennifer Garner wereldkundig maakten na een 10-jarig huwelijk uit elkaar te gaan gaan. Toch bleef een officiële echtscheiding uit, waardoor de geruchten langere tijd de rondte gingen dat het stel weer bij elkaar was. Twee jaar na de breuk is de scheiding dan toch echt aangevraagd.

Liefde en vriendschap
Affleck (44) en Garner (44) hebben samen drie kinderen kinderen; Violet (11), Seraphina (8) en Samuel (5). Ten tijden van de breuk in 2015, lieten de acteurs weten op goede voet uit elkaar te gaan. ‘Na veel overpeinzingen en beraad, hebben we de moeilijke beslissing gemaakt te scheiden. We gaan verder met liefde en vriendschap voor elkaar en zijn vastberaden co-ouders te zijn van onze kinderen,’ vertelden ze destijds.

Alcoholverslaving
Ondanks de aankondiging van de break-up, werden de twee geregeld samen gespot. People berichtte dat Affleck en Garner nog in hetzelfde huis zouden wonen en dat ze zelfs meerdere malen samen op vakantie zouden zijn gegaan. Afgelopen winter werd Affleck nog opgenomen, omdat hij worstelde met een alcoholverslaving. In een openhartig bericht op Facebook, richtte hij zich ook tot Garner: ‘Ik prijs me gelukkig met de liefde van mijn co-ouder Jen, die me heeft gesteund en voor onze kinderen heeft gezorgd terwijl ik aan mezelf werkte.’

Maar nu zijn de scheidingspapieren dan toch echt aangevraagd. TMZ meldt dat de twee vragen om gedeelde voogdij.

Yep, I need a lesson in this one! But doesn’t it feel so good when you can. Even just for a minute. #TakeItEasy

A post shared by Jennifer Garner (@jennifer.garner) on

Bron: Privé

Shoppen is altijd een goed idee