Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Humberto Tan winnaar Sonja Barend Award!

Humberto Tan winnaar Sonja Barend Award!

Humberto Tan winnaar Sonja Barend Award!

Humberto Tan heeft gisteravond de Sonja Barend Award 2016 in ontvangst mogen nemen. De prijs werd hem uitgereikt door Sonja Barend zelf, tijdens de live-uitzending van De Wereld Draait Door.

Bataclan
De prijs wordt ieder jaar uitgereikt aan een televisiepersoonlijkheid die hebt beste tv-interview van het jaar gehouden heeft. Humberto kreeg de prijs voor zijn interview met de 4 vrienden die bij het optreden van metalband Eagles of Death Metal in de Parijse club Bataclan aanwezig waren, waarbij door een aanslag 89 mensen om het leven kwamen. Slechts drie dagen na het incident zaten ze bij Humberto Tan aan tafel bij de uitzending van RTL Late Night.

Genomineerden
Andere genomineerden voor de prijs waren Tijs van den Brink en Jeroen Pauw, maar uiteindelijk kwam Humberto als grote winnaar uit de bus. De vakjury bestond uit meer dan dertig journalisten van dagbladen, tijdschriften en tv-gidsen.

Op Instagram deelde Humberto gisteravond een foto van zijn Award, met daarbij een prachtig onderschrift.

Bekijk hieronder een fragment van het interview met de vier vrienden bij RTL Late Night, waarvoor Humberto Tan de prestigieuze prijs kreeg.

Bron: Telegraaf, RTL

Lees ook: