Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Humberto Tan zegt ein-de-lijk iets over zijn vermeende affaire met Dionne Stax

Humberto Tan zegt ein-de-lijk iets over zijn vermeende affaire met Dionne Stax

Celebs
Humberto Tan zegt ein-de-lijk iets over zijn vermeende affaire met Dionne Stax

Als één persoon de Nederlandse nieuwskoppen in Nederland domineerde in 2017, dan was het Humberto Tan wel. De presentator zou vreemdgaan met collega Dionne Stax. En daar bleef het niet bij, want even leek het erop dat zijn partner Ineke de handdoek in de ring zou gooien. Het was immers niet de eerste keer dat Humberto het bed deelde met een andere vrouw…

Lees ook
Dionne Stax vertelt over heftige tijd na vermeende affaire Humberto Tan

Giel kon het niet laten

Lang verhaal kort: Humberto heeft de affaire nooit bevestigd of ontkend, en lijkt momenteel nog steeds met zijn Ineke te zijn. En dan nu, máánden later, wil hij er iets over zeggen. Humberto was gisteren te horen in de show van Giel Beelen op Radio Veronica, en laat die het nu nét niet kunnen laten om te vragen naar de affaire. “Oké, nog één laatste vraag die me toch op mijn lippen brandt: als jij het anders had kunnen doen met al het gedoe en geroddel, wat er was over jou en je vrouw en Dionne Stax of weet ik veel wie… Als je het terug kon draaien, had je het dan anders gedaan?”

‘Niks’

“Nee, niks”, reageert Humberto kort en enigszins opvallend. Hij vertelt dat hij er niets aan zou veranderen. “Of het nu goed of slecht gaat, ik heb nooit wat gezegd.”

Bekijk het fragment hieronder vanaf 07.07 min.:

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Beeld: Hollandse Hoogte

Shoppen is altijd een goed idee