Je bent hier: Home > Celebs > Statement? Humberto deelt romantisch kiekje met zijn vrouw na overspelgeruchten

Statement? Humberto deelt romantisch kiekje met zijn vrouw na overspelgeruchten

Celebs
Statement? Humberto deelt romantisch kiekje met zijn vrouw na overspelgeruchten

De geruchtenmolen draaide donderdag op volle toeren. Volgens Weekend zou Humberto Tan – na zijn affaire met Dionne Stax – opnieuw ontrouw zijn aan vrouw, maar de ‘VTBL’-presentator drukt die roddels nu de kop in. Dit doet hij met een romantische foto met ‘zijn’ Ineke.

Er wordt opnieuw gefluisterd dat Humberto een affaire heeft gehad; dit keer zou hij zijn geliefde Ineke hebben bedrogen met de 25-jarige fotografe Fleur. Tan lijkt een flink statement te maken door een kiekje met zijn grote liefde te plaatsen. “❤”, schrijft hij bij het kiekje.

De tekst gaat verder onder de foto.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Humberto Tan (@humbertotan) op

Geen uitspraak

Fleur laat weten het nieuws niet te willen bevestigen of te willen ontkennen. Wel bevestigt ze dat de twee elkaar kennen en hebben samengewerkt. Aan RTL Boulevard liet ze nog weten: “We hebben elkaar leren kennen in de fotografie en het is de bedoeling dat we samenwerken als fotografen. En kunstprojecten gaan maken en zo.” Wel heeft ze contact met Humberto hierover. “Nou, wij spreken uiteraard nu over wat er allemaal geschreven is, ja. Dat lijkt me in elke denkbare relatie, in welke vorm dan ook, niet meer dan normaal.” Een woordvoerder van Humberto wil niet reageren op het gerucht. “Wij doen nooit uitspraken over privézaken.”

Lees ook
Ai: geen goed nieuws voor de vrouw van Humberto Tan

Eerdere affaire

Mocht dit nieuws waar zijn, dan is het opnieuw een flinke domper voor zijn vrouw Ineke. Eerder verkeerde hun huwelijk in zwaar weer door Humberto’s vermeende affaire met niemand minder dan Dionne Stax.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: ANP, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee