Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Goed nieuws voor de familie Meiland: Het huis is verkocht met dikke winst

Goed nieuws voor de familie Meiland: Het huis is verkocht met dikke winst

Goed nieuws voor de familie Meiland: Het huis is verkocht met dikke winst

Goed nieuws voor de familie Meiland, want het huis in Noordwijk is eindelijk verkocht! Ook niet vervelend, het huis is met veel winst verkocht. 

Noordwijk

Erica en Martien Meiland hebben niet lang in dit huis gewoond. Een halfjaar nadat ze de sleutel kregen, hebben ze deze ook alweer ingeleverd. Martien vertelde in een eerder interview dat ze in het huis veel te weinig privacy hadden. “Dit huis is gewoon te druk, elke dag staan de mensen voor de deur. En zelfs van het hek trekken sommigen zich niets aan.”

Te koop

Dus zetten de Meilandjes hun paleisje weer te koop. En nu – ruim een maand later- heeft Erica laten weten dat het is verkocht. Het stel heeft €2.695.000 voor de villa gekregen. Dat is €155.000 meer dan de prijs die zij eerder betaalden dit jaar. Dikke vette winst dus!

Chateau

Maar van het Chateau in Frankrijk lijkt de familie Meiland maar niet af te komen. Erica heeft wel gezegd dat er inmiddels een bod is gedaan. En dat er nog meer geïnteresseerden zijn die graag een kijkje willen komen nemen in het kasteel. Dus wellicht dat ze binnenkort ook die verkoop af kunnen sluiten.

Lees ook
Erica Meiland vertelt in haar boek eerlijk over hoe Martien haar achterliet met Maxime en Montana

Keerzijde

Hopelijk krijgt het stel in hun nieuwe stulpje meer privacy. Martien vertelde onlangs in een interview dol te zijn op zijn fans, maar dat het bekend zijn ook zeker een keerzijde heeft. Martien gaat nooit meer naar het strand en komt ook nagenoeg niet meer in het dorp. “Dat is de keerzijde van de medaille om bekend te zijn.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Shownieuws | Beeld: BrunoPress